Yaza Fit Girmenizi Sağlayacak 5 Püf Nokta Haberimizde…

Yaza Fit Girmenizi Sağlayacak 5 Püf Nokta Haberimizde…

Yaz aylarına girmiş olduğumuz şu günlerde pekçok kişi kışın aldığı kiloları yahut fazlalık kilolarını vermenin yollarını arıyor. Süratli kilo alıp vermenin sıhhat problemlerini da beraberinde getirdiğinin altını çizen uzmanlar uzun vakte yayılan istikrarlı beslenmenin ehemmiyetine dikkat çekerken, Online diyet platformu Askipo, yaza fit ve sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenlere 5 püf noktası Haberimizde…

Askipo indir

Yaza Fit Girmenizi Sağlayacak 5 Püf Nokta Haberimizde…

1)   Öğünlerinizi Atlamayın, Porsiyon Denetimi Yapın…

“Güne aç başlamayın ve günün birinci öğününü kesinlikle yeterli kalite besinlerden seçin.  Öğün atlamak insülin düzeyinizde dalgalanmalara neden olabilir. Bu dengesizlikler de ani iştah artışlarına sebebiyet verebilir. bu yüzden öğün atlamamalı ve istikrarlı porsiyonlara uyarak beslenmeye dikkat edin….”

2) Su Tüketimine Dikkat Edin…

“Dikkat edilmesi gereken en değerli unsur, bedenin sıvı istikrarını korumaktır. Sıcak havalarla birlikte terleme ile sıvı kaybedilir. Su, kan deveranının düzenlenmesini sağlar ve bedende ödem oluşmasını önler. Gün içinde susuzluk hissi olmasa bile su içmeye itina gösterilmelidir. Günlük içmeniz gereken su ölçüsünü kilonuz x 35ml. hesabı yaparak bulabilirsiniz….”

3)    Etiket Okumayı Alışkanlık Haline Getirin…

“Ürün etiketleri, tüketiciye eserle alakalı bilgi vermenin yanısıra şuurlu beslenme ve satın alma tercihlerini etkileyen kıymetli faktörlerden biridir. Sağlıklı beslenmenizde etiket okuma alışkanlığı etmeli ve doymuş yağ, trans yağ, sodyum ve toplam şekerler üzere içeriklerin asgarî kıymetlerde olmalarına dikkat etmelisiniz….”

4)    Uyku Sisteminize Dikkat Edin…

“Uyku sürelerinizi istikrarlı tutun. Çok yahut yetersiz uyku, kilo denetiminde istenmeyen sonuçlara neden olacaktır…”

5)    Egzersizi Hayatınız Bir Kesimi Haline Getirin…

“Gün içerisinde fizikî aktiviteye daha fazla yer ayırın. DSÖ’ye nazaran haftada 5 gün günlük 30 dakikalık hafif tempolu yürüyüş, metabolizmanızı hızlandırmaya ve kalori kaybınızı arttırmaya yetecektir. Fizikî aktivitenin fizyolojik olduğu kadar ruhsal yararları da bulunmaktadır…”

İyi Ömür Platformu Askipo Birçok Farklı Tahlili Bir Ortada Topluyor…

Bütünsel bir uygun oluşa odaklanan Askipo, farklı tahlilleri ve hizmetleri tek bir platformda topluyor. Sağlıklı beslenmek isteyenler için “online diyet”, terapi muhtaçlığı olanlar için “online terapi” sunmanın yanı sıra güzel ömür serüvenini ferdi olarak deneyimlemek isteyenler için “kalori takibi, su takibi, idman takibi, kafein takibi, aralıklı oruç aracı, his durum günlüğü”, eğlenmek ve öğrenmek isteyenler için “bulmaca”, topluluktan güç almak isteyenler için “forum” üzere çeşitli tahliller sunuyor…fit