Ünlü Oyuncu Eda Ece Melisa Özmen’in Taklidi Çıktı!

Ünlü Oyuncu Eda Ece Melisa Özmen’in Taklidi Çıktı!

Son devirlerde bir çok haber sitesinde ve gazetede isminden sıklıkla bahsettiren cemiyet hayatının sosyetik hoşu Melisa Özmen’in hayatı taklit ediliyor. Yerli Paris Hilton olarak lanse edilen Melisa Özmen’in hayatı Yasak Elma dizisinde Yıldız Karekterine hayat veren Eda Ece ile büyük benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu Eda Ece, Melisa Özmen’in taklidi çıktı. İşte ayrıntılar;

Melisa Özmen ve Yıldız’ın Biçimi Birbirine Çok Benziyor

Sarışın, renkli gözlü ve klasik giysi marka kıyafetleri tercih eden Melisa Özmen iş bayanı usulünü Eda Ece’nin dizideki biçimine uyarlandığı gözlerden kaçmadı. Melisa Özmen akıllı ve zeki lakin bir o kadar da pak kalpli naif saf duru hali Yıldız karekterine yansıtıldığı konuşuluyor.
Gündemden düşmeyem Melisa Özmen son  olarak Gazeteci Cem Tayaç’a röportaj vermişti. İşte röportajdan birtakım açıklamalar sizlerle.
İş Hayatınızdan Bahseder Misiniz?
Melisa Özmen: İş hayatıyla toplumsal hayatı güzel dengelediğimi söyleyebilirim. Her ikisine de eşit halde tartı veriyorum.  Sakinlik ve sükûnet içerisinde bir nizamı olan, hoş hobileri olan, spora ve sanata, dünya trendlerine ve modalarına ilgi duyan o standartlar içinde takip ederek devam ettirdiğim bir hayatım var.
Danıştığınız Modacı ve Tarz Danışmanı Var Mı?
Melisa Özmen: Danıştığım bir modacı yok fakat severek dizaynlarını taşadığım dostum Tanju Babacan var. Kendisini çok beğeniyorum moda dünyasından. Tarz danışmanı olarakta beni kendisine seçiyor genelde toplumsal etrafım ve instagram’daki takipçilerim. Özel günlerinden tutun da günlük yaşantısında tercih edecekleri kombinler noktasında benden fikir alıp beni bir ikoncan olarak gördüklerini söylerler kendilerine bu noktada teşekkür ederim.

Yaşantınızdan Severek Yaptığınız İşleri Açıklar Mısınız?
Severek yaptığım iş ve hobilerim fotoğraf yapmayı çok seviyorum. Kalemime de güveniyorum. Esasen daha öncesinde hobi olarak moda editörlüğü de yaptığım için moda üzerine çizimlerde de bulunuyorum. Çanta, ayakkabı ve mücevher üzere. Mücevher de büyük bir tutku benim için en az giysi kadar.

Ailenizin Hayatınızdaki Ehemmiyetini Açıklar Mısınız?
Melisa Özmen: Annemi babamı doğal ki hepsini çok seviyorum. Çok başka ve özel bir diyaloğumuz var, çok düşkünüm. Şu anda farklı da oturuyor olsam her sabah kendileriyle telefonda konuşmadan güne başlamıyorum. Ailemde de en çok düşkün olduğum kişi anneannem. Kendisini sahiden çok seviyorum. Farklı bir bağımız var. Büyüklerimize ilgi ve şevkat istikametinden daha çok itina göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Ben de elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum.

Sosyal Sorumluluk Projelerine Katılımınız ve Bakış Açınız Nedir?
Melisa Özmen: Annemin de zati kurmuş olduğu Birumder Derneği kimsesiz genç kızlara yardım için kurulmuş bir dernek. Orada da gençlik kolları lideriyim. Dostlarımızın da kurmuş olduğu dernek ve vakıflara olağan ki de her vakit davetli olarak iştirak sağlayıp orda da elimden gelen dayanağı vermeyi seviyorum.