Rihanna’nın Serveti Açıklandı!

Rihanna’nın Serveti Açıklandı!

Rihanna Artık Milyarder!

Barbadoslu müzikçi, müzik müellifi ve oyuncu olan Rihanna, dünyanın en varlıklı müziyeni olarak başa geçti. Albümleri ve müzikleri ile uzun yıllar boyunca ortalığı kasıp kavuran ve kasıp kavurmaya devam eden Rihanna, Fenty Beauty isimli markasıyla  moda ve kozmetik dünyasını yaptığı mükemmel işlerle kasıp kavurmaya devam ediyor!

1.7 Milyar Dolar Servet!

Dünyaca ünlü yıldız kozmetik ve moda alanında yaptığı çalışmalarla servetine servet kattı. 1.7 milyar dolar ile milyarder unvanı alarak dünyanın en varlıklı bayan müzisyeni oldu.

Müziğe Kısa Bir Ara!

33 yaşındaki genç sanatçı br müddettir müziğe orta vererek moda ve kozmetik alanına yöneldi. Ünlü müzikçi kurduğu markalar sayesinde 1.7 milyar dolar servete ulaşarak en varlıklı müzisyen oldu. Dünyaca ünlü Forbes mecmuasına nazaran Rihanna artık resmi olarak milyarder sayılıyor.

İflas Etti Sanıldı Ama

Müziğe orta vererek kendi markalarını kuran Rihanna’nın pandemi süreci ile birlikte iflas ettiği sanılması birçok haberde yer almasına sebep oldu. Lakin ünlü müzikçi Savage X Fenty isimli iç çamaşırı markası ile büyük bir yarar sağladı.

Kendi Uğraşlarıyla Varlıklı Oldu!

Forbes mecmuasının tespitine nazaran 33 yaşındaki sanatçı kendi kendine güçlü olan genç isimler ortasında yer almakta. Bu listede Rihanna dışında birçok kendi kendine varlıklı olan ünlü isimler de yer almakta.