Mehmet Dinçerler, Hadise’yi Çabuk Unutmuş Üzere Gözüküyor!

Mehmet Dinçerler, Hadise’yi Çabuk Unutmuş Üzere Gözüküyor!

Bir kalp kaç kere sever? Evlendiğiniz bayandan boşandıktan sonra ne kadar vakit sonra hayatınıza bakmaya devam edersiniz?

Konumuz Mehmet Dinçerler ve Hadise Açıkgöz’ün tek celsede boşanma davasına dayanıyor. Mehmet Dinçerler’in bir müddettir Kuveytli müzikçi Rawan Bin Hussain ile görüştüğü biliniyor.

Bir düğün için İstanbul’a gelen Rawan Bin Hussain Mehmet Dinçerler tarafından prensesler üzere ağırlandı. Mehmet Üstündağ’ın haberine nazaran; Nişantaşı’nın en lüks otellerinden birisinde oda tutan Dinçerler üç gün için 70 bin lira ödemiş ve jestler bununla bitmemiş. Dinçerler Hussian’i çiçeklerle donatmakla kalmamış ünlü bir markanın “Beni kendine bağla” manasına gelen ve 49 bin lira bedeli olan çantası armağan ettiği bilinmektedir.

                       Kalbimi İstanbul’da Bıraktım

Rawan Bin Hussian, Mehmet Dinçerler’in yaptığı jestleri 6.9 milyon takipçisiyle paylaşmaktan eksik kalmadı. İstanbul’da sarmaş dolaş geçirdikleri 3 günden sonra Rawan Bin Hussian evvelki gün ülkesine dönmek zorundaydı. Hussian Küba’ya gitmeden evvel İstanbul’dan ayrılırken “kalbimi İstanbul’da bıraktım” notunu paylaşmayı ihmal etmedi.

Bu bağın bir geleceği var mıdır bilinmez fakat Dinçerler Hadiseye seni çoktan unuttum iletisini vermekten eksik kalmıyor.