Üç Kız Kardeş 44. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Kendi Meskeninde Sevilay’la Müsabaka Şoku Yaşıyor!

Üç Kız Kardeş 44. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Rüçhan Kendi Meskeninde Sevilay’la Müsabaka Şoku Yaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 43. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Rüçhan, kocası tarafından konuttan kovuluyor. Gidecek yeri olmayan Rüçhan, Türkan’a sığınıyor. Türkan Rüçhan’a, hem meskenini hem de yüreğini açıyor. Manzaraları polise vermekle suçlanan Nesrin, saf olduğunu kimseye inandıramıyor. Rüçhan, Türkan’ın Somer’den ayrılmaması için elinden geleni yapıyor. Üç Kız Kardeş 44. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Rüçhan, kendi meskeninde Sevilay’la müsabaka şoku yaşıyor.

Rüçhan Kendi Konutunda Sevilay’la Müsabaka Şoku Yaşıyor!

Üç Kız Kardeş 44. kısım 1. fragmanında; Türkan, Somer ile ortasında yaşananlara karşın aşka yenik düşüyor ve kendisini yine Somer’in kolları ortasına bırakıyor. Rüçhan tek başına kalınca gerçeklerle yüzleşiyor. Öte yandan bir hışımla babası Özer’in kapısına dayanan Somer’i Rüçhan sakinleştirmeye çalışıyor. O sırada Rüçhan, eviinde Sevilay’ı sabahlıkla görünce şok oluyor.

İşte Üç Kız Kardeş 44. kısım 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 43. KISIM ÖZETİ!

Özer, Rüçhan’ın eline ulaşan görüntüsünü izledikten sonra onu meskenden kovuyor. Bu ortada Sevilay’la görüşmeye devam ediyor. Rüçhan’ın Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir periyot başlıyor. Annesinin meskenden kovulduğunu öğrenen Somer, babasının yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir formda yüzleşiyor.

Türkan, konutuna sığınan Rüçhan’ı kendi elleriyle yıkayınca Rüçhan, geçmiş anılarının hatırlayarak adeta savruluyor. Türkan’ın merhametine minnet duyarak gözyaşlarına boğuluyor ve onun kendisini yıkayan ellerini öpüyor. Nesrin, Rüçhan tarafından imgeleri polise vermekle suçlanmaya devam ederken, üzerine bir de karşısında Somer’i buluyor.

Somer de tıpkı annesi üzere bu bahiste Nesrin’i suçluyor. Nesrin ise masumiyeti konusunda kendini kimseye, Türkan’a bile inandıramıyor. Türkan, Somer’e inat hayatta kalma uğraşını devam ettirmeye çalışıyor. Fakat, gebe olduğu için epey zorlanıyor.

Somer, Türkan’a her ne kadar takviye olmaya çalışsa da Türkan, kendi başının devasına bakmak istiyor. Somer, Türkan’ı takip ediyor. Türkan’ı paklığa gittiği konutta gören Somer, hüznünden kahroluyor. Türkan, artık Somer’i kaybetmek istemediğini kesin bir biçimde anlıyor ve bu sefer de kendisi barışmak için elinden gelen çabayı gösteriyor.

Somer ise annesinin yaşadıklarından sonra, Türkan’a karşı kapıları aralanması çok sıkıntı bir biçimde kapatıyor. Lakin Rüçhan’ın Türkan’a yapacağı sürpriz bir teklif, her şeyin gidişatını değiştirebilecek nitelikte oluyor.

Bakalım Türkan ile Somer, tekrar eskisi üzere aşkları için uğraş edip birlikte olabilecek mi? Nesrin’in temiz olduğu ortaya çıkacak mı?

Üç Kız Kardeş 43. Kısım 2. Ön İzleme Yayında! Rüçhan’ın Alıştığı Tüm Tertibi Bozuluyor!