Aile 5. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Aslan İle Ati Ortasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Aile 5. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Aslan İle Ati Ortasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 4. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Devin ile Aslan, ayrılmanın eşiğinden dönüyor. Devin, Soykan soy ismini almamak kaydıyla Aslan’la evlenmeyi kabul ediyor. Ati, İbrahim’in kendisini çalışanlarının önünde küçük düşürmesiyle Aslan’la konuşup ona göz dağı veriyor. Devin ile Aslan’ın düğünleri devam ediyor. Aslan’a gelen bildiriyle silahlı akın oluyor ve Eko göğsünden kurşunlanıyor. Aile 5. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Aslan ile Ati ortasında soğuk savaş başlıyor.

Aslan İle Ati Ortasında Soğuk Savaş Başlıyor!

Aile dizisinin 5. kısım 1. fragmanında; Eko ağır yaralı bir biçimde hastaneye kaldırılıyor. Devin, Aslan’ın bu saldırıyı yapanı bulup ondan intikam almak isteyeceğinden endişeleniyor. Ona, intikam hissiyle hareket edip bu olayı kan davasına dönüştürmemesini istiyor. Aslan ise, artık çoktan pimi çekilmiş bir bombadır. İntikam almak için çabucak harekete geçiyor.

İşte Aile 5. kısım 1. fragmanı…

AİLE DİZİSİ 5. KISIMDA DİĞER NELER OLDU?

İlişkileri büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin, kendilerini ayrılığın eşiğinde buluyorlar. Cihan, seans için tekrar Devin’in yanına gidiyor. Devin artık onunla seans yapamayacağını söyleyeceği sırada onun birinci kere uyku uyuduğunu öğrenince seansa devam ediyor.

Cihan, Devin’in yanında seansta iken Aslan oraya gidiyor. Devin ona, konuşacak bir şeyi olmadığını söyleyip gönderiyor. Daha sonra Devin, annesinin konutunu babasının sattığını öğrendikten sonra onun yanına gidiyor. Annesinden duyduğu kelamlardan sonra Devin, bir bara gidiyor. Aslan ise Devin’in peşine Eko’yu takıyor ve onun ne yaptığından haberdar olmak istiyor.

Birinin Devin’le konuştuğunu gören Eko Aslan’ı arıyor. Aslan, çabucak gidip yeri boşaltıyor. Devin’i alıp konutuna götürüyor. Sabah Devin Aslan’a, bu evlilik için kendisinin de bir kuralı olduğunu, evlendikten sonra onun soy ismini taşımak istemediğini söylüyor. Aslan kabul edip çabucak düğün hazırlıklarını başlıyor.

İbrahim, Ati’nin yanına gidip ona Aslan’ın gönderdiği ses kaydını dinletip onu çalışanlarının yanında rezil ediyor. Üstelik şirketine de el koymak istiyor. Ati, Aslan’la konuşmaya gidip onu ufaktan tehdit ediyor. Hülya, bilerek Cihan’ı düğüne çağırıyor. Onun Devin’den seans aldığını öğrenip Cihan’ın bir rezillik çıkarmasını istiyor.

Bunun farkına varan Cihan, annesinin yapmak istediği şeyi yapamıyor. Aslan, Cihan’ın içip rezillik çıkarmasından korkuyor ve tam da bu başına geliyor. Büyük bir arbede çıkıyor. Sonra Aslan’a bir ileti geliyor ve kapıya koşuyor. Bir motosikletli gelip Eko’ya ateş ediyor. Eko, ağır yaralanıyor.

Aile 4. Kısım 2. Ön İzleme Yayında! Cihan Aslan’a Neyi İtiraf Edecek?