Aldatmak 24. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’ı Mahpusa Attırmak için Kolları Sıvıyor!

Aldatmak 24. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’ı Mahpusa Attırmak için Kolları Sıvıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 24. yeni kısmıyla 30 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Güzide, oğlunun yapmakta olduğu babasını uçurumdan aşağı atmak istediğini öğrenip oraya yetişiyor. Evvel Tarık’a, kendisinden ve çocuklarından ne istediğini sorup, sonra birlikte o uçurumdan atlayıp onların rahat etmesini istediğini söylüyor. Aldatmak 24. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Güzide Tarık’ı, mahpusa attırmak için kolları sıvıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Güzide Tarık’ı Mahpusa Attırmak için Kolları Sıvıyor!

Aldatmak dizisinin 24. kısım 2. fragmanında; Tarık’ın kendisini öldürmek için taarruz yaptığı öğrendikten sonra oğlunun peşine düşüyor. Ozan’ tam da babasını öldürmek üzereyken Güzide yetişiyor. Güzide, uçurumun kenarında son onda Tarık’a onunla atlayıp ölmeyeceğini, daha onun paralarını yiyeceğini söylüyor. Daha sonra çabucak avukatını arayıp Tarık’ı mahpusa attırmak için harekete geçiyor. Öncelikle onun en yakın arkadaşlarıyla konuşup onlarla iş birliği yapmakla başlayan Güzide, Tarık’ı mahpusa attırmak için ant içiyor.

İşte Aldatmak 24. kısım 2. fragmanı…

ALDATMAK DİZİSİ 23. KISIM ÖZETİ!

Güzide, konutunun önünde silahlı hücuma uğruyor. Bu hücumda yardımcısı yaralanıyor. Bu durumu çocuklarına anlatmak isteyen Güzide, Oylum’a ve Ozan’a ulaşamıyor. Oylum, artık Tolga’nın kendisini sevmediğin düşünüyor. Bu durumu fırsat bilen Behram, Oylum’u elde etmek için onu yemeğe davet ediyor.

Onun sürprizinden etkilenen Oylum, o geceyi Behram’la geçiriyor. Sonraki gün konuta geldiğinde annesine yapılan saldırıyı öğreniyor. Behram, saldırıyı öğrenip çabucak o kişiyi buluyor ve Güzide’nin önüne getiriyor.

Güzide, Berham’ın yapmak istediğini kabul etmiyor. Fakat onun bulduğu adamın itirafı onu karşıt düz ediyor. Kendisini öldürmek isteyenin Tarık olduğunu öğreniyor. Meskene gidip durumu çocuklarına anlatıyor. Ozan, annesine fevri bir şey yapmayacağına dair kelam veriyor. Lakin onu dinlemeyip evvel otel odasından kardeşini alıp arkadaşının konutuna bırakıyor.

Sonra, babasıyla buluşmak istiyor. Tarık, oğlunun görüşmek istediği yere gittiğinde kendisini baygın bir halde direksiyonda elleri bantlanmış bir biçimde buluyor. Ozan babasına, artık onun annesine ve ailesine ziyan vermesini istemediğini, o el frenini çekip o uçurumdan aşağı gitmesini istiyor.

Tarık, oğluna çok yalvarıyor. Ancak Ozan, onun yaptıklarına artık dayanamadığını, annesini öldürmek istemesine hiç dayanamadığını söyleyip onun arabasının el firenini çekiyor. Tarık oğluna, yalvarmaya o ne isterse yapacağını söylemeye başlıyor. Ozan, babasını nitekim vefata sürükleyecek mi?

Aldatmak dizisi yeni kısmıyla 30 mart perşembe akşamı saat 20:00’da atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Aldatmak 24. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’la Birlikte Uçurumdan Aşağı Atlayacak Mı?