Eda Taşpınar: Evlilik Düşünmüyoruz

Eda Taşpınar: Evlilik Düşünmüyoruz

Oyuncu Davet Atakan’la bağı dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, evvelki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. Bağlantısının çok âlâ gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik hoş, “Aslı olmayan şeyler” karşılığını verdi. Eda Taşpınar “Evlilik düşünmüyoruz” dedi. İşte o açıklamalar;

Artık Saklanmıyorlar

Tatilleri bitmek bilmeyen, bronz deriden hiç vazgeçmeyen ve son devirde sevgilisiyle toplumsal medyada paylaştığı savlı pozlarla isminden sıkça kelam ettiren Eda Taşpınar, geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle Bebek’te görüntülenmişti. Sosyetik hoş, özel sürücülü aracında manzara vermemek gayesiyle başını geriye çevirmişti. Taşpınar’ın gizemli sevgilisi de art koltukta yüzünü gizlemişti. Günlerdir verdikleri pozlarla çok konuşulan sevgililerin, bu kere yüzlerini saklama gereği duymasına mana verilememişti.

“Beş Ay Mykonos’da Kalacağım”

Yılın her periyodu bikinili paylaşım yapan ve tatil pozlarıyla takipçilerini kıskandıran Eda Taşpınar, geçtiğimiz haziran ayında Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Taşpınar, “Bodrum aşkınız bitti mi?” sorusuna şu karşılığı vermişti:

Mykonos’da konutum var. Beş ay Mykonos’da kalacağım. Bodrum aşkı asla bitmez lakin senelerce yaşadım orada. Yaşanacak ve görülecek çok yerler var dünyada, onları denemek lazım. O yüzden yaz aylarını Bodrum yerine öteki yerlerde geçiriyorum. Bodrum’un pahalılığı konusunda pek bilgim yok zira uzun müddettir gitmiyorum.

“Bir Bağ Durumu Yok”

Sosyetik hoş, özel hayat sorusu üzerine “Konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim” demekle yetindi. Taşpınar, daima “Arkadaşım” dediği sevgilisi hakkında geçtiğimiz haftalarda yöneltilen soruya, “Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir bağlantı durumu yok” cevabını vermişti.

Eski Sevgilisinden Açıklama

Eda Taşpınar ile Davet Atakan, ünlü oyuncu sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kaldığı ‘Survivor 2021’ müsabakasına gitmeden evvel dört ay boyunca aşk yaşamıştı. Atakan, fikir uyuşmazlığı yüzünden ayrıldıklarını söylediği sosyetik hoşun yeni alakası hakkında konuşmuştu: Paylaştığı pozları görmedim. Allah mesut etsin. Eda çok âlâ bir insan. Memnunluğu sonuna kadar hak ediyor. Ne diyebilirim ki, inşallah keyifli olur.

Eda Taşpınar Çıplak Ayak Yürüdü

Eda Taşpınar evvelki akşam Galataport’ta bir yerde sevgilisi ile yemek yedi. Taşpınar, yer çıkışı ayaklarını sıkan şeffaf ayakkabılarını çıkarttı ve çıplak ayak yürümeye başladı.

Muhabirler,  “Eda Hanım ayağınıza çam kesimi batabilir” ikazını yapınca “Ben alışığım, ayaklarımın tabanı katran üzere oldu. Çok sert, hiçbir şey olmaz. Ben yazlıkta bütün gün çıplak ayak dolaşıyorum” karşılığını verdi.

Eda Taşpınar: Evlilik Düşünmüyoruz

“İlişkim çok yeterli gidiyor” diyen Taşpınar, “Çıkan haberlerde bir yanlışlık ve aslı olmayan şeyler var. Nisanda evlilik düşünmüyorum, sevgilim de düşünmüyor. Geçtiğimiz günlerde kano yaptık. Yarın kısmetse bir sefer daha yapacağız” diyerek aracına binerek uzaklaştı.