Tuğba Özerk’ten Evlilik Açıklaması

Tuğba Özerk’ten Evlilik Açıklaması

Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile mutabakatlı biçimde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, “4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey doğal ki, hiç kimse istemezdi bu türlü bir şey, yapacak bir şey yok” demişti. Tuğba Özerk’ten evlilik açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Tuğba Özerk Tek Celsede Boşandı

Çağlayan Adliyesi 5. Aile mahkesinde gerçekleşen duruşmayla evliliklerini noktalayan Tuğba Özerk ve eski eşi duruşmaya birlikte katıldılar. Tuğba Özerk’in avukatı Furkan Volkan’ın yaptığı açıklamada ise tarafların birbirinden hiç bir şey talep etmediği ve mutabakatlı olarak boşandıkları söz etti.

“Boşanmak Dünyanın Sonu Değil”

Özerk, iş insanı ile geçtiğimiz eylül ayında boşanacaklarını, “Anlaşamadık çok memnun olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil” kelamlarıyla duyurmuştu. Tanaçar’ın açtığı mutabakatlı boşanma davası bugün İstanbul 5. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar avukatları ile birlikte katıldı.

Dans Görüntüsünü Paylaştı

Tuğba Özerk, son olarak Sefo’nun Isabelle müziğiyle dans ederek kısa sürede gündem olmuştu. Pek çok toplumsal medya takipçisi Özerk’in paylaşımına, “Boşandım memnunum mu demek istemiş?” yorumunda bulunmuştu.

“Hareketli Bir Konser Takvmine Giriyoruz”

Tuğba Özerk, evvelki akşam Ulus’taki Ulu Orta Restaurant’ta sahne aldı. İstanbul’da uzun vakitten sonra konser haricinde yer programı yaptığını belirten Özerk, “Mekan dolu yeniden, bütün sevenlerime teşekkür ediyorum. Hareketli bir konser takvimine giriyoruz ” dedi.

Tuğba Özerk’ten Evlilik Açıklaması

2.5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay mutabakatlı olarak bitiren, Özerk, “İşimi çok seviyorum. İşimde olmak bana en büyük memnunluğu veriyor. Daha keyifli olduğum bir yer yok. Hasebiyle artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba… Daha sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum. Herkes memnun olsun” dedi.