Kubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

Kubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

Oyuncu Kubilay Aka ile toplumsal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz eylül ayında el ele görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililer, müzikçi Berkay’ın Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinin akabinde soluğu birebir semtteki bir yerde almış, baş başa eğlenmeye devam etmişti. Kısa mühlet sonra sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Kubilay Aka’nın itirafı dikkat çekti. Kubilay Aka ve Danla Bilic aşkı bitti! İşte ayrıntılar;

Kubilay Aka Soruları Yanıtladı

Bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen Felis Mükafatları, evvelki akşam Şiddetli PSM’de yapılan merasimle sahiplerini bulde. Geceye katılanlar ortasında Hafsanur Sancaktutan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Yiğit Koçak da vardı. Ünlü oyuncular, mükafatlarını verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kubilay Aka ve Danla Bilic Ele Ele Yakalandı

Çiçeği burnunda sevgililer Kubilay Aka ve Danla Bilic, müzikçi Berkay’ın Kuruçeşme Açıkhava’daki konserinin akabinde soluğu Oligark’da aldı. Trafik yoğunluğundan ötürü yürüyerek mekana gelen yeni sevgililer, konserin akabinde baş başa eğlenmeye devam etti. Çift, çıkışta gazetecilerin sorularına cevap vermeden araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Kubilay Aka daha evvel Vatanım Sensin dizisinden rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşamış, hoş oyuncuyu aldattığı istikametindeki haberlerin gölgesinde ilgileri son bulmuştu.

“Evlilik Düşünmüyorum”

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile oyuncu Kubilay Aka, müzikçi Berkay Şahin’in konserinde el ele poz vererek aşklarını ilan etmişlerdi. Geçtiğimiz akşam, Doğu Demirkol’un Star TV’de ekrana gelen programı Alelade Show’a Müzikçi Berkay ile toplumsal medya fenomeni Danla Biliç konuk oldu. Ünlü müzikçi, iki ismin bağları için evlilik konusunu açtı. Bu bahse ünlü fenomenin yansısı sert oldu.

Biliç, “Ben daha çok gencim, asla evlenmem.” dedi. Komedyen Doğu Demirkol, “Kubilay (Aka) önemli düşünüyor gördüğüm kadarıyla” dedi. Bunun üzerine Danla Biliç, herkesi şaşırtan şu karşılığı verdi:

“O düşünebilir ben düşünmüyorum. O benim hayatım ben onu çok seviyorum lakin şu an evlilik düşünmüyorum.”

Kubilay Aka ve Danla Bilic Aşkı Bitti!

Ünlüler dünyasında son periyodun en çok konuşulan isimlerinden Kubilay Aka da ödül verenler ortasındaydı. Ünlü oyuncu, “Güzel bir ödül merasimiydi. Herkese muvaffakiyetler diliyorum. Bu türlü projelerin yanında olmak, bizim için de çok gurur verici. Gençlerle olmak, vakit geçirmek çok hoş bir duygu” biçiminde konuştu.

Makyaj görüntüleri ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic ile sürpriz bir aşka yelken açan Kubilay Aka, kısa mühlet evvel münasebetinin bittiğini duyurdu.

İlişkimiz Danla’nın yaptığı rastgele bir açıklamadan ötürü bitmedi. Denedik olmadı, başlar uyuşmadı. Bu mevzuda fazla konuşmak istemiyorum. İlgimiz bitti.