Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ortasında büyük kavga!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ortasında büyük kavga!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ortasında büyük bir arbede yaşandı! Yalı Çapkını dizisinin ikinci dönem çekimlerine başlayan ve Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, dün gece toplumsal medya hesabından sütyensiz bir formda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmiş ve takipçilerinden büyük ilgi görmüştü. izmir escort bayan

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir hengame etti

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hengame ettiler

Onur Akay, kendi internet sitesinde paylaştığı yazıda, “Edindiğim bilgiye nazaran, Afra Saraçoğlu, kelam konusu paylaşım için bir dizi farklı poz çektirmiş ve bu fotoğrafları evvel Mert Ramazan Demir‘e göstermişti. Lakin, Mert’in net bir biçimde paylaşma dediği fotoğrafı Afra, ısrarla paylaşınca işler karıştı. Sette hala çekimde olan ikilinin karavandaki hengamesi yüksek sesle duyuldu.

Bu sırada Emre Altuğ ve Beğenilen Kansu, ortaya girerek çifti sakinleştirmeye çalıştı. Bilhassa Beğenilen Kansu, Afra’ya fotoğrafı silmesi tavsiyesinde bulundu. Lakin inatçı tavrıyla bilinen Afra, Nuh dedi peygamber demedi; ne fotoğrafı sildi, ne de hengamede sesini yükseltmekten vazgeçti. Mert Ramazan Demir’in sete ziyarete gelen kardeşi Zeynep de sonlanınca, kardeşi Afra’yı toplumsal medya üzerinden takip etmeyi bıraktı. Mert Ramazan Demir de çabucak ardından birebir adımı attı. Lakin arbedeyle sonlanan gece sonrasında Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu’nu tekrar takip etmeye başladı, fakat epeyce kırgın bir şekilde” sözlerini kullandı.

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu’nun iç çamaşırı üzerine giydiği ceketle çekilen fotoğrafı toplumsal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Gerçek ömürde ise, dizideki partneri genç oyuncu Mert Ramazan Demir ile öpüşürken görüntülenen Saraçoğlu’nun bağı, geçtiğimiz aylarda medya tarafından belgelenmişti.