Ünlü magazin muharririni darp eden bayanlar tutuklandı!

Ünlü magazin muharririni darp eden bayanlar tutuklandı!

İzmir’de gözaltına alınan iki bayan kuşkulu, daha evvel isimli denetim kaidesiyle hür bırakılmışlardı. Olayın failleri, magazin dünyasında “Felaket Tellalı” lakabıyla anılan ses sanatkarı ve magazin muharriri Onur Akay’a yönelik akındı. Bu hücum sonucunda ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle yaralanmıştı.

Onur Akay Darp edildi

Onur Akay darp edildi!

Ses sanatkarı ve magazin müellifi Onur Akay, “Felaket Tellalı” olarak tanınan ve vefat ile hastalık haberleriyle gündeme gelen bir isimdi. Kendisi ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler nedeniyle hücuma uğramıştı. İncelemeler sonucunda saldırganların S.Y. ve N.Ö. isimli iki bayan olduğu belirlendi. Polis takımları, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek saldırganları İzmir’de yakalamıştı. Lakin, gözaltına alınan iki bayan kuşkulu daha sonra isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldılar. escort izmir

46 yaşındaki Onur Akay’ın burnu kanamış ve bir dişi kırılmıştı. Saldırganlardan N.Ö., sözünde şunları söyledi: “Ben yalnızca Kadir Doğulu’ya fanatik bir hayranım. Onu eşinden bile kıskanıyorum. Onu yakından tanımıyorum, yalnızca ekranlardan biliyorum. Uzun müddettir Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkatimi çekiyordu. Bu yüzden sinirlendim ve alkollüydüm, bu tesirle kendimi tutamayıp taarruza geçtim. Bunun için üzgün ve pişmanım.” Öbür kuşkulu S.Y. ise şunları lisana getirdi: “Ben Onur Akay’ın kolunu yalnızca büktüm. Onu tehdit etmedim yahut darp etmedim. Bu mevzuda bilgim yoktu, arkadaşımın isteği üzerine yaptım. Yaptığım hareketten ötürü pişmanım ve kendisinden özür diliyorum.”

Olayın akabinde mahkeme, N.Ö. ve S.Y.’nin cep telefon kayıtlarını inceledi ve perde gerisinde bir tarikat ilişkisine ulaştı. Bu nedenle, N.Ö. ve S.Y. örgüt kurma hatasından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Onur Akay’a saldırı

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, uzun müddettir Onur Akay’ın magazin programlarında kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalardan rahatsızdı. Geçtiğimiz sene, “Allah o haberi çıkaranın yardımcısı olsun” sözüyle göndermede bulunmuştu. Daha sonra ise Kadir Doğulu’nun iki bayanla yakın temasta olduğu manzaralar ortaya çıkınca, Onur Akay kendisi hakkında ağır bir yazı kaleme almıştı.

Onur Akay ise saldırıyı şu formda anlatmıştı: “İki bayan birdenbire motorla yanıma geldi ve ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Oburu ise evvel bacağımı tekmeledi, akabinde yüzüme yumruk attı. Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Sonradan sağ üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetlerine bürünmüş, erkek üzere dövüşen iki bayandı.”

Saldırganların yakalanmasının akabinde Onur Akay, şunları söyledi: “Bu olay kolay tıbbi müdahale ile giderilemeyecek biçimdeydi, bu yüzden hafif bir darp cezasının ötesindeydi. Dişimin kırılmasıyla ilgili şikayetimden vazgeçmeyeceğim.”