Hafsanur Sancaktutan’dan korkutan kaza!

Hafsanur Sancaktutan’dan korkutan kaza!

Türkiye’nin ünlü magazin müelliflerinden Onur Akay, son vakitlerde isminden sıkça kelam ettiren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın konut kazası geçirdiğini duyurarak magazin dünyasını sarsan bir haberi kamuoyuna duyurdu. izmir escort kızlar

Kendi özel internet platformunda “Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’a Nazar Değdi!” başlıklı özgün bir yazıyla dikkatleri çeken Onur Akay, tanınan oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın bahtsız bir konut kazası geçirdiğini paylaştı.

Hafsanur Sancaktutan Kaza Geçirdi

Akay, “Dizide canlandırdığı Leyla karakteriyle büyük bir hayran kitlesinin sevgisini kazanan başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan, konutunda yaşadığı bir kaza sonucunda yaralandı. Güya görünmez bir el müdahale etti dercesine, Sancaktutan yüzünü müdafaaya çalışırken parmağını önemli formda yaraladı. Çabucak hastaneye kaldırılan genç oyuncunun parmağına toplamda 4 dikiş atıldı. Neyse ki sıhhat durumu stabil ve uyguna gidiyor. Bu güçlü süreçte Hafsanur’a acil şifalar diliyoruz.” kelamlarıyla genç oyuncuya dayanak ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yakın bir vakit evvel, ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in sette ateşlenmesi ve ateşinin düşmemesi nedeniyle hastaneye kaldırılması da magazin dünyasını meşgul etmişti. Yapılan tıbbi tetkikler sonucunda Bürsin’in bedeninde bir enfeksiyon tespit edilmiş ve bir gün boyunca hastanede müşahede altında tutulmuştu.