Ünlü fenomen Joely White’a Boğaz havası düzgün geldi

Ünlü fenomen Joely White’a Boğaz havası düzgün geldi

Genç yaşında gerçekleştirdiği müzik yapımlarından seyahatlerine ve seçtiği giysi usulüne kadar geniş fan kitlesinin her alanda severek takip ettiği toplumsal medya fenomeni Joely White, son instagram paylaşımını İstanbul’dan yaptı.

TikTok, Snapchat, YouTube, ve Instagram’da yüz binlerin sevgilisi olan sempatik Joely, İstanbul ziyareti ile görünümüne ihtimam göstermenin yaşı olmadığını herkese kanıtladı. Joely böylelikle, her daim hatırlanacak bir tarza sahip olmanın yolunun özgüven ve küçük estetik dokunuşlar’dan geçtiğini de göstermiş oldu.

Geniş hayran kitlesi Joely’nin sessiz sedasız gerçekleştirdiği İstanbul seyahatinin sebebini merak ederken, Joely’nin milletlerarası alanda ün yapmış Heva Clinic Saç Ekimi Merkezi’nde ağırlandığını öğrendik.

İstanbul Nişantaşı’nda hizmet veren Heva Clinic, profesyonel takımı, en son teknoloji ile donatılmış çağdaş merkezi ve hastalara sunduğu itimat ile hak ettiği pozisyona ulaşmış bir Türk markası. Heva Clinic’te tecrübeli saç ekimi uzmanları ve diş doktorlarından oluşan işçi, estetik alanda kişisel amaçlara yönelik özel tedavileri ulaşılabilir fiyatlara sunuyor.

Joely White Heva Clinic

Kışın Sağlıklı Cilt İçin 10 Altın Öneri

Dünya’nın 1 Numaralı Saç Ekim Merkezi

Bugünlerde hangi arama motoruna sorarsak soralım, saç ekimi alanında en çok tercih edilen ve en güvenilen destinasyonun Türkiye olması bir tesadüf yapıtı değil. Estetik alanında yıllar süren deneyim, tecrübe ve araştırma’nın yanında toplumsal dokusu en cana yakın ve misafirperver ülkelerden biri olarak gösterilen ülkemiz, saç ekimi uygulamaları başta olmak üzere medikal turizmin bir çok kolunda yüksek popülariteye ve prestije sahip.

Şimdiye dek ABD, Kanada ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Dünya’nın her köşesinden bireyin saç ekimi için tercih etmiş olduğu Heva Clinic işini o kadar düzgün yapıyor ki, hastalar medikal bir prosedür için geldiklerini saç ekim süreci bittiği anda unutuyorlar.

Deneyim yaratmak konusunda sahiden çok başarılı, ülke’nin engin turizm tecrübesi ile estetik operasyonları kusursuz halde füzyonlayan bir destinasyon olarak Türkiye, yabancı müşterilerine havalimanına ayak bastıkları andan itibaren rahat, inançta ve özel hissettirmeyi başarıyor.

Pozitif gücü ve bildirileriyle kitleleri peşinden sürükleyen Joely üzere daha bir çok influencer ve tanınmış kişi de bu mevzuda hem fikir.

Fiyatlar Nasıl?

Saç ekimi prosedürlerinde fiyatlandırma, ekim yapılacak bölgeye ve taşınan saç kökü sayısına nazaran değişkenlik göstermekte. Tıpkı vakitte bir seansta ekilebilen ortalama da göz önünde bulundurulabiliyor.

Dünya genelinde ve bilhassa de ABD ve İngiltere üzere ülkelerde saç ekimi için önemli bir bütçe ayırmak gerekirken, Türkiye’de durum farklı. İstanbul’da milletlerarası standartlarda ultra çağdaş bir saç ekim kliniğinde Dünya ortalamasının yaklaşık yarısı ile üçte biri ortasında bir fiyat ödeyerek saç ektirmek mümkün. Keza yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları yaşadıkları Belçika, Fransa ya da İngiltere üzere ülkeler yerine saç ekimi için Türkiye’deki klinikleri tercih etmekteler.

İşte bu nedenle Heva Clinic bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tecrübeli cerrahların elinden yüksek kalitede, kusursuz sonuçlar alınan saç ekimi süreçlerine yurtdışından gelen konuklara sunulan ulaşım ve konaklama üzere kolaylıklar ve uygun fiyatlar da eklendiğinde, Türkiye’nin bu alandaki muvaffakiyetinin formülü de ortaya çıkıyor.

Fenomenler ve Ünlüler Hangi Saç Ekimi Tekniğini Tercih Ediyor?

Geçtiğimiz günlerde saç ekimi yaptırarak arzuladığı görünüme kavuşmak için İstanbul’da bulunan Joely White üzere birçok ünlü, Türkiye’de Heva Clinic’i tercih etmekte. Influencerlar dışında, ünlü sportmen ve sanatkarlar da kendilerini Heva Clinic’teki cerrahların mahir ellerine bırakıyorlar.

Video ve görsel içerik ürettiği için hayranlarının karşısına en güzel haliyle çıkmak isteyen Joely’nin, tıraşsız saç ekimi yöntemi ile tedavi olduğu biliniyor. İleri bir saç ekim prosedürü olan tıraşsız bir FUE, sadece bu alanda tecrübeli cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi gereken biraz daha karmaşık bir tedavi. FUE formülü ile saç ekimini hastanın başını tıraş etmeden yapmak teorik olarak mümkün olsa da, bu yaklaşım tüm hastalar için uygun olmamakta. Tıraşsız FUE daha karmaşık ve vakit alıcı bir tedavi olduğundan çoklukla yalnızca şakak ve alın bölgelerine yapılan dokunuşlar üzere saç dökülmesinin şimdi ileri bir basamakta olmadığı durumlarda uygulanabiliyor fakat bu kararın uzman tabipler tarafından verilmesi gerekiyor. Uygulanacak tedavi hekiminiz tarafından gerekli tahliller yapılarak sizin durumunuza ve hedeflediğinizi görünüme özel olarak değişiyor.

Türkiye, saç ekimi ameliyatlarında bir numaralı destinasyon olarak, misal tedaviler sunan çok sayıda kliniğe mesken sahipliği yapmaktadır. Saç ekimi evvelce tatsız bir prosedür olarak algılansa da, çağdaş tıp, yetenekli ve tecrübeli Türk cerrahlar ve Joely White üzere sonuçlardan mutlu fenomenler bu algıyı değiştiriyor.

Heva Clinic profesyonel takviyesi ve sıcak yaklaşımı ile, saç ekimi seyahatini pürüzsüz ve keyifli bir tecrübeye dönüştürüyor. Heva Clinic’ten çabucak artık fiyatsız online randevu talep edebilir, kimsenin fark etmeyeceği dokunuşlarla özgüveninizi yine inşa edebilirsiniz.