Kızılcık Şerbeti 21. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Nursema Babasından Alev’i Sevdiğini Annesine İtiraf Etmesini İstiyor!

Kızılcık Şerbeti 21. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Nursema Babasından Alev’i Sevdiğini Annesine İtiraf Etmesini İstiyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kızılcık Şerbeti, 21. yeni kısmıyla 31 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Nursema, ailesinin meskenine tekrar dönmemek kararıyla onları terk ediyor. Abdullah ve Pembe, Doğa’nın Nursema’yı hastaneden kaçırıp ona yardım ettiğini öğreniyor. Tabiat, onların yansısıyla karşılaşınca Nursema’ya yaptıkları haksızlığı yüzlerine vuruyor. Ömer ise, İbrahim’den yeğeninin intikamını onu inşaattan iterek almak istiyor. Kızılcık Şerbeti 21. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Nursema, babasından Alev’i sevdiğini annesine itiraf etmesini istiyor.

Nursema Babasından Alev’i Sevdiğini Annesine İtiraf Etmesini İstiyor!

Kızılcık Şerbeti 21. kısım 2. fragmanında; Umut Nursema’ya, bir daha ondan hiç ayrılmak istemediğini söylüyor. Abdullah, kızını konuta döndürmek için onunla konuşmak istiyor. Nursema babasına, Alev’e aşık olduğunu bildiğini, şayet bunu annesine itiraf ederse konuta döneceğini söylüyor. Abdullah, Nursema’nın bu koşulunu kabul ediyor. Pembe’ye her şeyi itiraf etmek için yanına gidiyor.

Kızılcık Şerbeti 21. kısım 2. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 20. KISIM ÖZETİ!

Alev ve Abdullah’ın konuşması Sönmez’in meskene gelmesiyle yarım kalsa da Sönmez, Abdullah’ı Alev’in konutunda görmekten ötürü son derece rahatsız oluyor. Mevzuyu evvel Kıvılcım’a açıyor.  Lakin içi tekrar rahat etmiyor ve Abdullah’a giderek duyduğu rahatsızlığı anlatarak onu uyarıyor.

Nursema, Alev’in konutunda saklanmaya devam ederken, İbrahim’in ailesi Pembe’yi hala İtalya’da balayındalar diyerek vakit kazanmaya çalışıyor. Nilay, tesadüfen yolda İbrahim’i görüyor.  Lakin kimseyi buna inandıramıyor.

Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaya devam ediyor. Lakin, dünyaları ortasındaki fark Kıvılcım’ı git gide daha fazla rahatsız etmeye başlıyor. Ömer’den vazgeçemiyor. Lakin yinede onun da o aileden olduğu kanısı onu rahatsız ediyor.

Kıvılcım Ömer’in arkadaşı ve eşiyle çıktığı yemekte onların davranışları karşısında rahatsız oluyor ve hissettiklerini yüzlerine söylüyor. Bu mevzuyu Ömer’e açtığında ise aldığı yanıtlar da onu rahatlatmaya yetiyor. Birlikte yaşayacakları meskenlere bakıp evlilik hazırlıkları yapmaya devam ediyorlar.

Kendini toparlayan Nursema, herkesle yüzleşmek ve hesap sormak için her şeyi kabullenmiş üzere görünerek kocasının meskenine dönüyor. Ve büyük bombayı kendi ailesini de çağırdığı bir yemekte patlatıyor. Tam da herkes oradayken başına gelenleri tek tek anlatıyor ve annesi ve babasına onların anne babası olmadığını, artık onların konutuna geri dönmeyeceğini söyleyip İbrahim’in yüzüne tükürüp meskeni terk ediyor.

Nursema, meskeni terk ettikten sonra iki aile birbirlerine giriyor. Fatih, İbrahim’in üzerine yürüyüp onu yumruklamaya başlıyor ve ona ablasına yaptıklarının hesabını soruyor.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Nursema’nın İtiraf Sahnesi Gündeme Oturdu!