Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Sadi Zımnî Vazifesi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Sadi Zımnî Vazifesi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Üzere, 33. yeni kısmıyla 30 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Derya Kıvanç ile nikah masasına oturuyor. Songül ile Sadi onların nikahına katılıyor. Öte yandan Derya’nın ablası Mert’e, gerçekleri anlatmak istiyor. Nikahtan evvel Kıvanç’a da Derya’nın sakladığı büyük sırrını söylüyor. Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, bâtın vazifesi sırasında Songül’e yakalanıyor.

Sadi Kapalı Vazifesi Sırasında Songül’e Yakalanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. kısım 2. fragmanında; Songül’e kurulan pusuda Melike vuruluyor. Songül, asıl maksadın kendisi olduğunu anlıyor. Sadi, Servet’le yaptığı iş birliğinde baş savcı ile birlikte hareket etmeye devam ediyor. Songül ise, Yörük isimli Servet’in yeni ortağını bulmak için uğraşıyor ve sevkıyat günü yapıyor. Sadi Songül’e yakalanıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. kısım 2. fragmanı…

Gelsin Hayat Bildiği Üzere 32. Kısım Özeti!

Sadi Servet’le hiç beklemediği bir yerde karşılaşıyor. Başında olduğu masada uzlaşmayı sağlamaya çalışırken Servet’e karşı kendini tutmaya çalışıyor. Songül’ün Sadi’yle yaptıkları planın Sadi tarafından sürprize dönüşmesi eğlenceli anlar geçirmelerini sağlasa da Sadi’nin Songül’ü korumak için aldığı bir misyonu ondan saklamak zorunda kalması işleri karıştırıyor.

Mert, Aylin ile Araz ortasındaki zımnî bağlantıyı öğreniyor. Bu durumu Aylin’in yüzüne vuruyor. Araz ise, artık bu ilgiyi saklamak istemiyor. Can, ailesinin düştüğü maddi zorluklara dayanak olmadığı için çok sevdiği motosikletini satıyor. Fakat, aldığı paraların düzmece olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşıyor.

Sadi, Songül’le birinci kere sinemaya gidiyor. Sinemayı kapatan Sadi, Songül’e büyük bir sürpriz hazırlıyor. Bu ortada Songül bir türlü Yaver’in sevgilisinin kim olduğunu öğrenemiyor. Derya, Kıvanç’ın kullandığı ilaçları öğreniyor. Öğrendikten sonra ona büyük bir reaksiyon gösteriyor. Kıvanç, o ilaçları kullanırsa mesleğini yapamamaktan korktuğunu Derya’ya itiraf ediyor.

Servet yapacağı kaçakçılık için emniyetli bir isimle anlaşıyor. Yörük lakaplı bu kişi birebir vakitte organize grubunun de muhbirler sayesinde haber aldığı ve bulmaya çalıştığı bir kişidir. Sevkiyat sırasında organizenin yaptığı baskında Servet’in yanında olan Yörük takımlar tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Songül, Servet’in yeni ortağı aradığı Yörük’ün Sadi olduğunu öğrenecek mi?

Gelsin Hayat Bildiği Üzere 33. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Derya’nın Nikah Merasimi Olaylı Mı Bitecek?