Drew Barrymore’dan Cinsel Hayat İtirafı

Drew Barrymore’dan Cinsel Hayat İtirafı

‘Charline’nin Melekleri’, ‘E.T’ ve ’50 Birinci Öpücük’ üzere üretimlerde rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012’de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; blog sayfasından paylaştığı bir yazıda çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Film Setinde Olmak İstemiyorum”

ABD’li oyuncu Drew Barrymore, geçtiğimiz sene artık film setlerinde olmak istemediğini açıklayarak hayranlarını şaşırtmıştı. Birinci sefer 1980 yılında Altered States (Gerçeğin Ötesinde) sinemasıyla 5 yaşında sinema dünyasına adım atan ünlü isim, Andy Cohen’in radyo programında mesleği hakkında konuşurken şu sözleri kullanmıştı:

Dürüst olmak gerekirse artık bir sinema setinde olmak istemiyorum. Fakat çocuklarım büyüdükçe bu değişebilir.

“Bu Benim Seyahatim Olmalı”

Çocuklarına kendi bakmak istediğini söyleyen oyuncu, “Film setinde bakıcıyı arayıp çocukların nasıl olduğunu sormak istemedim. Bu benim seyahatim olmamalı dedim” tabirini kullanmıştı.

“Başıma Gelen En Olağanüstü Şeydi”

Drew Barrymore, dijital platformda yayınlanan üç dönemlik ‘Santa Clarita Diet’ isimli güldürü dizisiyle ilgili de konuşmuştu. Dokuz ve yedi yaşında iki çocuğu olan ünlü oyuncu, bu dizinin çocuklarına bakmak için setlere verdiği ortanın akabinde kendine itimadını geri getirmesi açısından kıymetli olduğunu lisana getirmişti.

“Mükemmeldi, güldürüydü, lezzetli ve eğlenceliydi” dediği dizi için Barrymore, “Bir diziyi daha fazla sevemezdim. Beni sahiden kurtardı. O dizi başıma gelen en kusursuz şeydi” halinde konuşmuştu.

Güzel oyuncu her ne kadar film setlerini bırakmak istediğini söylese de, 14 Eylül 2020’de CBS’te yayınlanmaya başlayan ‘The Drew Barrymore Show’ isimli kendi talk gösterisiyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor.

“Farklı Hislerim Var”

Tüm bunların akabinde Drew Barrymore, 2016’da dört yıllık eşi Will Kopelman’dan ayrılmasından bu yana ‘yakın bir ilişki’ içinde olmadığını açıkladı ve ‘cinsel bağa bakışının nitekim nasıl değiştiğini’ anlattı. 47 yaşındaki oyuncu, dizüstü bilgisayarını tutarken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı ve bekar bir anne olarak ‘cinsel perhiz’ yapmak hakkında yazdığı ‘çok şahsî bir hikayeyi’ okumaları için takipçilerini blog sayfasına yönlendirdi.

“Neredeyse 48 yaşındayım ve artık biriyle yakın olmak hakkında büyürken olduğundan çok daha farklı hislerim var” diye yazan Barrymore; iki kızının babası Kopelman ile boşanmalarının akabinde ‘sevgi’ konusundaki odağını kızlarına ve kendine çevirdiğini ve o vakitten beri hayatında bir erkek olmadığını lisana getirdi.

Drew Barrymore’dan Cinsel Hayat İtirafı

Terapisti sayesinde aşk ve cinselliğin tıpkı şey olmadığını anladığını söyleyen ünlü isim, ‘gelecekte bir aşk yaşayabileceğini’ söylerken, önceliğinin bu olmadığını da belirtti ve ekledi:

Cinselliğe gereksinimi olan ve beşerlerle o biçimde bir bağ kurmak isteyen biri değilim. Ben tüm genç kızların, benim kızlarımın ve bir bayan olarak kendimin bu dünyada ne yapmamız gerektiği konusunu geliştirmeye derinden bağlı biriyim.