Denizde can pazarı: Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı’dan üzen haber!

Denizde can pazarı: Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı’dan üzen haber!

Yunanistan’da tatil yapmak için yatlarıyla Leros Adası’na giden iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla denize açıldılar.

Yunanistan’da tatil yapmak için yatlarıyla Leros Adası’na giden iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği yemek için zodyak botla denize açıldılar. Fakat bu sırada kayalıklara çarpan çift, ağır bir halde yaralandı. Tesadüfen yakınlarından geçen bir teknedeki vatandaşlar tarafından fark edilen Sabancı çifti, adadaki hastaneye süratli bir biçimde kaldırıldı. Burada yapılan birinci müdahalenin akabinde Bodrum’a getirilen çift, özel bir hastaneye sevk edildi.

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı’nın Son Durumları

Ali Sabancı’nın durumunun çok önemli olduğu ve dalağının alındığı, entübe edildiği argüman edildi. Sabancı’nın bugün saat 10.15 sıralarında ambulans helikopterle İstanbul’a getirildiği öğrenildi. Eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın ise sıhhat durumunun giderek uyguna gittiği ve saat 11.30’da ambulans uçakla İstanbul’a getirileceği belirtildi.

Sabancı ailesinin yakınları ve dostları, çiftin sıhhat durumu hakkında telaşlı bekleyişlerini sürdürüyor. Sabancı çiftinin kaza geçirdiği haberini alan Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ayşe Kocaman, Emine Kamışlı üzere isimler de hastaneye koştu.