Zilan Duru mükafatını tüm bayanlar ismine aldı

Zilan Duru mükafatını tüm bayanlar ismine aldı

Geçtiğimiz yıl Elazığ’da birinci sefer düzenlenen Yılın Enleri Programı bu yıl konseptindeki değişiklikler ile birlikte Anadolu’nun Enleri ismiyle 23 ocak günü düzenlendi. Birçok başarılı isme mükafatları teslim edildi. Ödül gecesinin sunucusu olan ünlü oyuncu Zilan Duru ise sonraki gün İstanbul’da gerçekleşen Blue Moon Awards Ödül gecesine katıldı.

Yılın en uygunlarının ödüllendirildiği gecede Zilan Duru, Meslek Muvaffakiyet Ödülü’nü aldı. Bayana Şiddete Hayır temalı bu gecede mükafatını almak üzere sahneye davet edilen Zilan Duru “Bu mükafatı başta annem ve tüm halkların tüm işçi bayanları için alıyorum” dedi. Zilan Duru daha evvel aldığı ödüllerde de bayan haklarına dikkat çeken konuşmalar yapmasıyla takviyesini sürdürüyor..

Zilan duru ödül aldı

Zilan Duru’nun hoşluğu ülke sonlarını aştı  

Dünyaca ünlü yıldız Monica Bellucci’ye benzerliği ile dünya basınının dikkatlerini üzerine çeken hoş oyuncu Zilan Duru için birçok yabancı yapımcıdan da teklifler gelmeye devam ediyor. Monica Bellucci’nin hoş oyuncunun hesabında paylaştığı fotoğraflarını beğendiği de biliniyor. Dikkatleri çeken oyuncuyu bu yıl yurt dışında sevilen magazin mecmualarında görüyoruz.

Fransa’nın magazin mecmualarından olan Belle Magazin’in  Mart ayı kapağında sevilen oyuncu Zilan Duru uzunluk gösteriyor. Mecmuada Duru’nun şu kelamlarına: “İnsanlığı tek bir halk olarak ve ortak bir toprak modülüne, yani yeryüzüne ilişkin olarak düşünüyorum” yer verildi.

Zilan duru ödül gecesi

Bununla birlikte Zilan Duru, Legend Fashion Magazine’de “Yılın En Dikkat Çeken Bayan Oyuncusu” mükafatını aldı.

Zilan duru magazin dergisi

Ünlü oyuncunun sevenleri ülkeleri aşmaya devam ederken oyuncu Fransa’dan sonra Tokyo’da bulunan sevenleri için kameralara poz verdi. Tokyo’nun bilinen mecmuası HOLLYWAY Magazin için kamera karşısına geçen Zilan Duru hoşluğu ile büyüledi.