Yüzyıllık Mucize 2. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

Yüzyıllık Mucize 2. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Yüzyıllık Mucize, birinci kısmıyla ekranlarıyla buluştu. Dizi birinci kısmıyla büyük beğeni topladı. Yüzyıllık Mucize dizisinin birinci kısmında; Ali Tahir’in Sakarya cephesinde savaşında şehit düşüyor. Lakin sonradan bir mucize olup hayata tekrar dönüyor. Ali Tahir, hayata dönüyor dönmesine de hiç yaşlanmıyor. Artık 130 yaşına gelen ali Tahir intihar etmeyi düşünürken Kusursuz isminde müellif olmak isteyen bir kızla tanışıyor ve ondan hoşlanıyor. Yüzyıllık Mucize 2. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Ali Tahir peşinde birileri olduğunu öğreniyor. Ali Tahir’in sırrını kimler öğrendi?

Ali Tahir Peşinde Birileri Olduğunu Öğreniyor!

Yüzyıllık Mucize 2. kısım 1. fragmanında; Mükemmel, nişanlısıyla barışıp evlilik hazırlıklarına başlıyor. Süreyya ise, eski eşini hava limanında görmüş üzere oluyor. Bu ortada Turgut, Ali Tahir’in onun sırrını öğrenen birileri olduğunu öğreniyor. Harika’ya aşık olan Ali Tahir, onu geriden geriye izliyor. Lakin Ali Tahir’i tanıyan biri ortaya çıkıyor.

İşte Yüzyıllık Mucize 2. kısım 1. fragmanı…

YÜZYILLIK MUCİZE 1. KISIMDA NELER OLDU?

Ali Tahir, Sakarya Cephesi’nde savaşırken şehit düşüyor. Tam defnedilmek üzereyken yaşanan bir mucize ona yine hayat veriyor. Lakin bu mucize Ali Tahir’in hiç yaş almamasına neden oluyor. 130 yıllık ömrüne çok şey sığdıran Ali Tahir için hayatına devam etmek daha da zorlaşıyor.

En sevdiklerini kaybeden Ali Tahir, öbür kimliklerle hayatına devam ettirmek zorunda kalıyor. Ali Tahir’in son ismiyle Kemal’in sırrını bilen tek kişi ise çocukluğundan beri tanıdığı Turgut oluyor. Asıl mesleği avukatlık olan lakin yazmaya heves duyan ve birinci romanını yazmak için uğraşan Şahane ise halası Süreyya tarafından büyütülüyor.

Halaları, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte 8 bayan tıpkı meskende yaşamaya devam eden Şahane, konuttan roman yazmak için ayrılıyor. Yakında düğünü olacak Şahane, bu hayalini gerçekleştirmek için sakin bir yere gidiyor.

Harika ile Ali Tahir, yeni ismi Kemal’le karşılaşıyor. Harika’nın düzgün bir öykü bulmaya, Kemal’in de yükünden kurtulup kıssasını anlatmaya gereksinimi vardır. Kemal Harika’yı, sıkıntı durumdayken kurtarıyor. Fırtına çıkınca onun bir kitap yazmak istediğini öğreniyor ve ona yaşlanmayan adamın öyküsünü anlatmaya başlıyor.

Kemal, Harika’dan hoşlanmaya başlıyor. Ancak onun ikinci eşi Süreyya’nın yeğeni olduğunu bilmeden. Şahane, İstanbul’a tekrar dönüyor. Uçakta Kemal’la tekrar karşılaşıyor. Hava limanında Süreyya yeğenini karşılamaya geliyor. Nişanlısıyla da ortası düzelen Olağanüstü, hava alanında güç durumlarında yanında olan Kemal’i arıyor.

Süreyya, Kemal’i görecek mi? Kemal, eski karısı Süreyya’nın yeğeninin Kusursuz olduğunu öğrenecek mi?