Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Aşikâr Oldu!

Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Aşikâr Oldu!

Fox Tv’nin 5 dönemdir büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, ne yazık ki final kararı aldı. İzleyiciler dizinin neden, ne vakit final yapacağını merak ediyor. Yasak Elma dizisi neden final yapıyor? Yasak Elma dizisinin final tarihi muhakkak oldu. Ayrıntılar haberimizde…

Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Aşikâr Oldu!

Bir müddettir magazin haberlerinde Yasak Elma dizisinin final yapacağına dair haberler dolaşıyordu. Bu yapılan haberlere FOX TV idaresi karşılıkta vermemişti. Seyircileri üzen haber ise Şevval Sam’dan gelmişti. Şevval Sam, bir yer çıkışında yaptığı açıklamada bu dönemin son dönem olduğunu itiraf etmişti.

FİNAL ERKENE ÇEKİLDİ!

Objektifport sitesinde yer alan habere nazaran Yasak Elma dizisinin finali erkene çekildi. Yasak Elma’nın haziran ayında final yapacağı öne sürülüyordu. Fakat dizinin Mayıs ayında final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Bu haber Yasak Elma hayranlarını da derinden üzdü.

Yasak Elma dizisinin 168. yeni kısmı 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu.

ŞEVVAL SAM’I DOĞRULAYAN AÇIKLAMALAR

Geçtiğimiz ay Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’de yaptığı açıklamada Yasak Elma dizisinin final yapacağını belirtmiş ve bu dönemi da izleyicilerin ağır isteği üzerine çektiklerini anlatmıştı.

PEŞ PEŞE VEDALAR

Öte yandan medya kulislerinde dolaşan tezlere nazaran çok yakında Yasak Elma dizisinin takımından birtakım ayrılıklar da olacak. Takıma veda edecek oyuncular şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

YASAK ELMA MAYIS AYINDA EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Uzun vakittir ekranlarda olan Yasak Elma dizisi Mayıs ayında ekranlara veda ediyor. Şimdiye kadar 5 dönemdir reytinglerde en üst düzeyde olan dizi, ne yazık ki reytinglerde eskisi üzere yerini alamadı. Bu durum dizinin final yapmasına neden oldu.