Yargı 40. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Gül ile Metin Ortasında Gergin Anlar Yaşanıyor!

Yargı 40. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Gül ile Metin Ortasında Gergin Anlar Yaşanıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 40. yeni kısmıyla yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Ilgaz ve grubu artık Ceylin ile başka rehinelere ulaşmaya çok yaklaşır. Ceylin’i rehin alan kişinin adliye muhabiri Burak olduğu bilgisine ulaşılır. Bunun kesin bir bilgi olduğunu düşünen Ilgaz, Ceylin ve onunla birlikte tutulan başka şahıslara ulaşabilmek için köşke bir operasyon düzenler. Büyük bir titizlikle sürdürülen operasyonda Ilgaz ve takım köşke girer. Ceylin, sağ kurtulacak mı? Yargı 40. kısım 1. ön izleme yayınlandı. Gül ile Metin ortasında gergin anlar yaşanıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gül ile Metin Ortasında Gergin Anlar Yaşanıyor!

Yargı 40. kısım 1. ön izlemesinde; Ceylin kaçırıldıktan sonra herkes onu bulmak için seferber oluyor. Karşı karşıya gelen Gül ile Metin ortasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Buzları eritmek için elinden geleni yapan Metin, her keresinde Gül’ün ördüğü sert duvarlara çarpıyor.

İşte Yargı 40. kısım 1. ön izleme…

YARGI 39. KISIM ÖZETİ!

Pars, misyonunu tehlikeye atıp kardeşinin katilini kendi başına bulmaya çalışırken başı büyük belaya girer. Ceylin kuyu katilinin amacı oluyor. Kendini kaçırılan öteki beşerlerle birebir yerde bulan Ceylin, büyük bir şok içine girer. Ilgaz’ın ise şimdi Ceylin’in kaçırıldığından haberi olmaz. Ceylin’i her yerde arayan Ilgaz bulamayınca onun katil tarafından kaçırıldığından emin olur.

Ilgaz, çabucak katilin bir açığını yakalamak için meczup üzere çırpınır. Ceylin’i kaybetme korkusu yaşayan Ilgaz, büyük bir yıkıma uğrar. Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an evvel bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilmek için uğraşır.

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin ruhsal, manipülatif oyunları ile uğraş etmek zorunda kalırlar. Hepsinin aklında birebir soru oluşur. “Neden biz ve katil bizden ne istiyor?”

Ceylin, kapatıldığı yerde katilin kim olduğunu araştırmaya çalışırken taarruza uğrar. Nerede olduğunu bile bilmeyen Ceylin’in beklemekten ve denileni yapmaktan diğer devası kalmaz.

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu eforun binlerce katını gösterir. O da Pars üzere can konutundan vurulur. Lakin hadisede çok süratli yol almak zorunda olduğunu da bilir. Ilgaz bu yolda, en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyi düşünmez.

Yargı 40. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Köşke Operasyon Düzenliyor!