Yalısından Meskende Kal Daveti Yapan İstek Sabancı’dan Yeni Açıklama

Yalısından Meskende Kal Daveti Yapan İstek Sabancı’dan Yeni Açıklama

Boğaz görünümlü yalısından konutta kal daveti yapan İstek Sabancı’dan yeni açıklama geldi. Toplumsal medyada tenkit yağmurun tutulan sosyetik hoş daha evvel koronavirüs tedavisi aldığını açıkladı. İşte Dilek Sabancı’nın olay yaratan açıklamaları akabinde yaptığı yeni açıklaması;

Arzu Sabancı Büyük Reaksiyon Aldı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden İstek Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı görüntülü yalısından paylaşım yaparak takipçilerini konutta kalmaları için davette bulundu. Lakin Sabancı’nın paylaşımı kısa müddette gündem oldu ve binlerce kişinin reaksiyonunu çekti.

Sabancı görünümünün fotoğrafını yayınladığı paylaşımda “Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her vakit var. Meskende kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve uzaklığa devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, hoş günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın konutta sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne… Konutunuzda olduğunuza şükrederek, meskende kalmaya devam” tabirlerini kullanmıştı. Lakin Sabancı’nın paylaşımı kısa müddette reaksiyon çekmişti.

Evde Kal Paylaşımı Linçlendi!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Dilek Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı görünümlü yalısından paylaşım yaparak takipçilerini meskende kalmaları için davette bulundu. Lakin Sabancı’nın paylaşımı kısa müddette gündem oldu ve binlerce kişinin yansısını çekti.EVİNDEN YAPTIĞI PAYLAŞIM REAKSİYON ÇEKMİŞTİSabancı görüntüsünün fotoğrafını yayınladığı paylaşımda “Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her vakit var. Konutta kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve araya devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, hoş günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın konutta sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne… Konutunuzda olduğunuza şükrederek, meskende kalmaya devam” sözlerini kullanmıştı. Lakin Sabancı’nın paylaşımı kısa müddette reaksiyon çekmişti.

Yalısından Meskende Kal Daveti Yapan Dilek Sabancı’dan Yeni Açıklama

Tepki çeken paylaşımın akabinde Tuba Kalçık’a konuşan İstek Sabancı, daha evvel kendisinin de hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayarak, insanların ateşler içinde hastane odasında 1 saati yaşasalardı, 365 gün meskende kalmaya razı olacaklarını, kendisinin âlâ niyetle davette bulunduğunu söyledi. Lakin toplumsal medyadan reaksiyonlar gelmeye devam ediyor.