Yalı Çapkını dizisinin İfakat karakteri çok zorluklar yaşamış!

Yalı Çapkını dizisinin İfakat karakteri çok zorluklar yaşamış!

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını izlenme rekorları kırmaya devam ediyor! Dizinin birçok karakteri ne kadar sevilse de, sevilmeyen karakterler de bir o kadar fazla.  Son kısımda güzelce başı karışan ve yeni kısmı bekleyen seyirciler, artık de Yalı Çapkını dizisinin İfakat yengesinin hayat merak etmeye başladı. Bildiğiniz üzere İfakat karakterini Gülçin Santırcıoğlu canlandırıyor.

ifakat

Biliyorsunuz ki Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi gerçek bir hayat öyküsünden uyarlandı. Durum bu türlü olunca karakterlerin hayatları da bir o kadar merak ediliyor.  Dizinin muharriri, psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, “Bu Yalı Çapkını’nın öyküsü benim çok sevdiğim bir kıssa. Alışılmış ki gerçek bir kıssadan alındı. Her karakterin farklı bir hüznü ve badiresi var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız” kelamlarını lisana getirmişti.

ifakat

Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaptığı açıklama ile dizi karakterleri uygunca merak edilmeye başlandı.  Yalı Çapkını dizisinin ana karakterlerinden olan İfakat’ın yaşadıkları ortaya çıktı ve sevenlerini epeyce üzdü! Her bir karakterin farklı bir kıssası olduğu üzere, İfakat’ın da yürekleri dağlayan bir öyküsü olduğu ortaya çıktı.

ifakat

Yalı Çapkını dizisinin izleyicileri toplumsal medyada dizi ile ilgili enteresan tezler ortaya attılar.  Yer alan tezlere nazaran; Dizide aşk yaşayan İfakat ve Orhan aslında İfakat ve kocası tanışmadan evvel aşk yaşıyorlarmış. Ama Orhan’ın ağabeyi İfakat’ı isteyince Orhan duruma boyun eğmek zorunda kalmış.  Bununla birlikte Orhan’ın ağabeyi ölmeden evvel de İfakat ile birliktelik yaşadığı tezler ortasında yer alıyor.  İfakat’ın aile meskenine dönememesi ise İfakat’ın ailesinin durumdan haberdar olması ve onu kabul etmemelerinden kaynaklandığı toplumsal medya gündeminde yer alan tezlerden birisi oldu.

Sizler bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? İfakat sizce düzgün bir karakter mi?