Yalı Çapkını 28. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Seyran Ferit’le Birlikte Yalıya Dönecek Mi?

Yalı Çapkını 28. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Seyran Ferit’le Birlikte Yalıya Dönecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 27. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Halis ağa, Seyran’ın tekrar konutu terk ettiğini duyunca o anda yanında olan Kazım’a, akşam Seyran’ın meskende olmasını istediğini söylüyor. Kazım, meskene gidince konuta dönmek istemeyen Seyran’ı dayaktan geçiriyor. Zerrin, Kazım’la konuşup ona, kızı boşanırsa büyük tazminat alabileceğini söylüyor. Kazım’ın aklına bu iş yatıyor ve Halis’in karşısına çıkıp bu işin bittiğini söylüyor. Ferit, Seyran’ın yanına gidip onu zorla götürmek isterken Kazım’dan tokat yiyor. Yalı Çapkını 28. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Seyran, Ferit’le birlikte yalıya dönecek mi?

Seyran Ferit’le Birlikte Yalıya Dönecek Mi?

Yalı Çapkını 28. kısım 1. fragmanında; Kazım’ın attığı tokatla birlikte Ferit yere düşüyor. Ayağa kalktıktan sonra Kazım ondan çabucak konutundan gitmesini istediğini söylüyor. Ferit ise, Seyran’a elini uzatıp ona, her şeye karşın elini uzattığını birlikte oradan gitmek istediğini söylüyor. Seyran, Ferit’le birlikte yalıya dönecek mi? Yoksa, babasının istediği üzere ondan boşanacak mı?

İşte Yalı Çapkını 28. kısım 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 27. KISIMDA NELER OLDU?

İfagat, Seyran’ın Ferit’le tartışıp meskeni terk ettiğini Zerrin’in yanındayken öğreniyor. Pelin’e elini öptürüp şayet Ferit’i istiyorsa biraz beklemesini söylüyor. Halis ağaya da Seyran’ın meskeni terk ettiği haberi geliyor. Çok sonlanan Halis ağa Kazım’a, gelin değil oyuncak mı aldıklarını söyleyip, akşam iftar sofrasında Seyran’ın konutta olmasını istediğini söylüyor.

Kazım o hudutla konuta gidiyor. Seyran’ın Ferit’le ayrılmak istediğini o meskene dönmek istemediğini öğreniyor ve kızını döndürmek için dayaktan geçiriyor. Seyran ölse de o meskene dönmeyeceğini söylüyor. Kazım Halis ağayı arayıp kızının rahatsız olduğunu sonraki gün onu kendi elleriyle getireceğini söylüyor.

Pelin, Ferit’in çok sevdiği arkadaşı Gülşah’ı bulup ondan Ferit’le kendisini bir ortaya getirmesini istiyor. Ferit, bu ortada Abidin ile Suna ortasındaki aşkı öğreniyor. Abidin’in üzerine yürüyen Ferit ondan bunun hesabını soruyor. Abidin, artık o yalıda çalışmak istemiyor.

Suna’nın görücüleri Kazım’ı arıyor. Kazım, halasıyla konuşup kararlarını onlara bildireceklerini söylüyor. Zerrin Kazım’ı bulup ona, Ferit’in kız arkadaşının annesi olduğunu, şayet Seyran Ferit’le boşanırsa büyük tazminat ve nafaka alması için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Kazım’ın aklına bu iş yatıyor ve doğruca yalıya gidip Halis ağanın karşısına çıkıyor. Ona, kızını ikna edemediğini, boşanmak istediğini söylüyor. Halis ağa, Kazım’ın niyetinin para koparmak olduğunu anlayıp ona ne istediğini soruyor. Kazım, Halis ağanın sonlandığını görünce yalıyı terk ediyor.

Eve gidip Seyran’a, bu boşanma işini onayladığını söylüyor. Durumu öğrenen Ferit, Seyran’ın yanına gidip onu almadan oradan gitmeyeceğini söylüyor. Kazım ise Ferit’e, tokat atıyor.

Yalı Çapkını 27. Kısım 3. Fragmanı Yayında! Ferit Seyran’dan Vazgeçmiyor!