Veda Mektubu 6. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

Veda Mektubu 6. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

Kanal D’nin yeni beğenilen dizisi Veda Mektubu, 5. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Seher’in Aslı’ya tokat atması ortalığı karıştırıyor. Bu olay Mehmet ile annesi ortasında büyük kriz yaratıyor. Seher, oğlunun reaksiyonu karşısında Aslı’dan özür dilemek zorunda kalıyor. Alanur Mina’nın karıştığı durumu öğrenip ona yardım ediyor. Seher’e de ileti yazıp ondan, kendi kızıyla ilgilenmesini istiyor. Aslı, Ziya’ya mektup olayını bildiğini itiraf etmek istiyor. Veda Mektubu 6. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Aslı yatağında, kendisine yapılan büyüyü buluyor.

Aslı Yatağında Kendisine Yapılan Büyüyü Buluyor!

Veda Mektubu 6. kısım 1. fragmanında; Seher, Aslı ve Mehmet’in ortasını açmak için elinden geleni yapıyor. Mehmet, Ziya ile Alanur ortasında yaşananlar hakkında konuşmak için Alanur’un yanına gidiyor. Ancak Alanur, onu tersleyip kapı dışarı ediyor. Öte yandan Hatice de Mehmet’e olan aşkı için Aslı’ya büyük bir kin beslemeye devam ediyor ve bu kini yüzünden Aslı’yı zehirlemeye çalışıyor. Aslı ise yatağında kendine yapılan büyüyü buluyor.

İşte Veda Mektubu 6. kısım 1. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 5. KISIMDA ÖBÜR NELER OLDU?

Alanur ve Ziya’nın öyküsü yıllar sonra yine açılıyor. Alanur’un Ziya’yı öpmesiyle Ziya yıllar evvel bir veda mektubu yüzünden üzerini örtmek zorunda kaldığı hisleriyle kendisini bir savaşın içinde buluyor. Aslı’nın da bu olaya şahit olması onu derinden tesirler ve bunu kimse ile paylaşamıyor. Bunun yanında geleneklerine bağlı Karlı ailesine ahenk sağlamak umduğundan daha güç olduğunu anlıyor.

Seher, Aslı’nın toplumsal medyasını görüyor ve onu karşısına alıp ona artık evli bir bayan olduğunu, o fotoğrafları silmesini istiyor. Aslı, Seher’e karşıt reaksiyon gösteriyor. Seher, Aslı’nın karşılıklarına karşı dayanamayıp na tokat atıyor.

Aslı, konutu terk edip arkadaşının yanına gidiyor. Mehmet Aslı’ya ulaşamayınca meskene geliyor ve annesinin karısına tokat attığını öğreniyor. Bu durum karşısında çok öfkelenen Mehmet, annesinden karısından özür dilemesi gerektiğini söylüyor.

Mehmet Aslı’yı, arkadaşıyla birlikte gece kulübünde eğlenirken buluyor ve onu konuta getiriyor. Seher, Aslı’dan özür diliyor. Mina, hırsızlık kabahatinden karakola düşüyor ve Aslı’dan yardım istiyor. Aslı, annesinin yardımıyla on karakoldan kurtarıyor.

Alanur, Seher’in kızıyla uğraştığını öğrenince bu durumu kullanıyor ve ona Mina’nın karakoldaki fotoğrafını ona gönderip Aslı’yla değil kendi kızıyla uğraşmasını istiyor. Seher Mina’nın durumunu öğrenince onun tabletini ve telefonunu kırıyor.

Öte yandan Aslı, Ziya’nın karşısına çıkıp ona annesiyle olan geçmişini o mektup sayesinde öğrendiğini itiraf etmek istiyor.

Veda Mektubu 5. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!