Uygunluk 16. Kısım Fragmanı Yayınlandı Mı? Damla Neslihan’la Uğraşmaya Devam Ediyor!

Uygunluk 16. Kısım Fragmanı Yayınlandı Mı? Damla Neslihan’la Uğraşmaya Devam Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Güzellik, 15. yeni kısmıyla ekrana geldi. Dizinin son kısmında; Neslihan ceza konutundan çıkıyor. Çıkar çıkmaz da konutuna gidiyor ve orada haciz memurlarıyla karşılaşıyor. Hem eşyalara el konuluyor. Hem de meskenleri satılıyor. Neslihan, Şahika ve çocuklar kalabilecekleri yeni bir yer bulmak zorunda kalıyorlar. Uygunluk dizisinin 16. kısım fragmanı yayınlandı mı? Damla Neslihan’la uğraşmaya devam ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Damla Neslihan’la Uğraşmaya Devam Ediyor!

İyilik dizisinin 16. kısım fragmanı şimdi yayınlanmadı. Dizinin 15. kısmında; Tam Neslihan, Poyraz’a Damla ile ilgili bütün gerçekleri açıklayacakken Damla, Poyraz’a Neslihan’ın bir sabıkalı olduğunu, mahpustan yeni çıktığını söylüyor. Ayrıyeten o gün çocukların okul çıkışına gidip Neslihan’ı tehdit ediyor.

İYİLİK 15. KISIMDA DİĞER NELER OLDU?

Eğer Poyraz’dan uzak durmazsa bunun bedelini çocukları ile ödeyeceğini ima edip onu tehdit ediyor. Sonraki gün Poyraz, Neslihan’ı konutundan kovuyor. Artık Neslihan’ın o konuta girmesini istemiyor. Öğretmenini çok seven Deniz meskenden kaçıyor, Neslihan’ın oturduğunu söylediği semte gidip Neslihan’ı arıyor.

Neslihan Deniz’i buluyor ve çabucak Poyraz’a haber veriyor. Tıpkı gece Murat Damla’nın meskenine giriyor ve şayet parasını vermezse onu nitekim öldüreceğini söylüyor. Sonraki gün Damla karakola gidiyor ve Murat’tan şikayetçi oluyor. Polis ile iş birliği yaparak parasını vermek üzere Murat’la buluşuyor.

İyilik dizisi her cuma Fox tv ekranlarında 20:00’da

İyilik 14. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Neslihan’ın Çocukları Kaçırılıyor Mu?