Tekçe Akalay dolandırılmaktan son anda kurtuldu!

Tekçe Akalay dolandırılmaktan son anda kurtuldu!

Sosyal medyada kendisini arkadaşı olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırılmaya çalışılan Tekçe Akalay, “Fake hesap olduğunu anladım ve ucuz kurtardım” tabirlerine yer verdi. Ünlü oyuncu, evvelki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Makûs bir tecrübe yaşadığını belirten Tekçe Akalay, “Herkes dikkat etsin” ihtarında bulundu.

Birce Akalay dolandırılmaktan kıl hissesi kurtuldu!

Birce Akalay, son günlerde toplumsal medya platformunda kendisini bir arkadaşı sanarak dolandırmaya çalışan bir şahısla karşılaştı. Bu dolandırıcılık teşebbüsünü son anda fark eden 38 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile siber suçluyla yaptığı yazışmaları yayınladı.

Birce Akalay dolandırıcı ile ilgili açıklamada bulundu

Ünlü oyuncu siber suçlularla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Birce Akalay dolandırıldı
birce akalay dolandırıldı

“Seni Yakaladım”

Birce Akalay, kendisini dolandırmak isteyen bireye “Seni yakaladım, utanmıyor musun değil mi” karşılığını yazdığı görülüyor.  Etiler’deki bir yerde buluşan Tekçe Akalay ve reklamcı Ali Taran, geçtiğimiz günlerde bir ortaya geldi. İkili bir mühlet sohbet ettikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tekçe Akalay, son vakitlerde kendisini arkadaşı üzere tanıtan bir dolandırıcı tarafından gaye alındığını ve yaşadığı tecrübenin makûs olduğunu söz etti.

Tatile Gidiyor

Yaşadığı makûs tecrübesi anlatan Tekçe Akalay, “Kuş Uçuşu” dizisinin dönem finali yaptığını ve bir mühlet ailesinin yanına Bodrum’a giderek, dinleneceğini belirtti.