Sosyetik Hoş Hasret Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

Sosyetik Hoş Hasret Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

Uzunca bir vakittir Amerika’de yaşayan sosyetik hoş Hasret Önal, Korona virüs’ün vurduğu New York’tan kaçmak için ultra varlıklıların yaşadığı Shelter Island’a yerleşti. Sosyetik güzel’in üretimci aşkı Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık ultra lüks karantina konutunda olduğu ortaya çıktı. Sosyetik Hoş Hasret Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor! Ayrıntılar Haberimizde

Sosyetik Hoş Hasret Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

2013 yılından bu tarafa ABD’de ömrün sürdüren Dedeman Holding’in varisi Hasret Önal, dünyaca ünlü ABD’li aktör Josh Lucas ve Yeni Zelandalı iş adamı Eric Watson ile yaşadığı aşksonrasında kalbini geçen yıl Ağustos’da ünlü üretimci Stuart Parr’a kaptırmışdı.

‘Southpaw’ isimli sinemanın ünlü imalcisi, geçtiğimiz günlerde toplumsal medyada  Hasret Önal ile çekilen romantik fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşıp aşkını tüm dünyaya duyurdu.

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgını devrini Amerika’da olan, sosyetik hoş Hasret Önal, yaşadığı New York’taki vefat oranının korkutan sonuca gelmesi sebebiyle V.I.P karantinasına girdiği ortaya çıktı.

Özlem Önal Shelter Island

Takvim gazetesinin yapmış olduğu özel haberine nazaran, Hollywood sinema imalcisi aşkı Stuart Parr’ın Shelter Island isimli bölgedeki ultra lüks malikanesine geçen Hasret Önal, günlerdir birbirinden ünlü yıldızların olduğu Shelter Island adasında karantinada kalıyor.

Karantina’nın Ultra Lüksünü Yaşıyor!

Hollywood’lu sevgilisinin 15 milyon dolar olan (yaklaşık 102 milyon TL) v.i.p. malikanesinde Salgından kaçan Hasret Önal, resmen “Karantinanın bile en  lüksünü o yaşıyor” dedirtti.

2018’den bu yana aşk yaşayan Hasret Önal ile  Stuart Parr’ın, bu yaz için dünya konutuna gireceği ancak pandemi sebebiyle düğünlerini ertelediği konuşuluyor.

Brooke Shields’den Calvin Klein’e HerKes Orada!

Amerina New York eyaletindeki Long Island’ın istikamet olarak doğu tarafında kalan Shelter Island’da; Brooke Shields’den Calvin Klein’e birçok ultra zenginin meskenleri yer alıyor.