Somer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir kelam söyledi

Somer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir kelam söyledi

Empati programına katılan, TV8’in sevilen müsabakası MasterChef Türkiye’de heyet üyesi olan Somer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir kelam söyledi. Biliyorsunuz ki Somer Sivrilioğlu, 20 yıllık eşi ile yollarını ayırıp, yeni bir aşka yelken açmıştı.

somer sivrioğlu

Somer Sivrioğlu Kimdir?

MasterChef Türkiye’de giydiği farklı kıyafetler ve takılar ile magazin gündemine sık sık oturan Somer Sivrioğlu, bir müddettir de aşk hayatı ile gündeme geliyor.  Özel hayatı merak edilen Somer Şef’in eski eşini terk edip, kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kızılkaya  ile aşk yaşamaya başladığı uzun müddettir magazin gündemini sallıyor.  Somer Şef daha evvel katıldığı bir programda “Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Gerçek beşere fevkalade bir haz verir. Uygun yemek yaparsan güzel sekse yararı olur.” kelamlarıyla magazin gündemini sallamıştı.

Pınar Kızılkaya Kimdir?

somer sivrioğlu ve sevgilisi

Ünlü şef bu sefer de eski eşi hakkında konuştu.  20 sene evli kaldığı Aslı Sivrioğlu hakkında “İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, fevkalade bir anne ve fevkalade bir yoldaştır.”  itirafında bulundu. Somer Sivrioğlu’nun bu kelamları toplumsal medya gündemini salladı.  Toplumsal medyada birçok kişi Somer Şef’e sitem etti ve “Bu yüzden mi eşini terk ettin, bu yüzden mi eşini aldattın?” cümleleri ile yansılarını gösterdiler.

Sizler bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz?