Ses Ver Bigo’da 2. tıp heyecanı!

Ses Ver Bigo’da 2. tıp heyecanı!

Yaptığı ses tahlil görüntüleriyle giderek popülerleşen müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen’in sunduğu Ses Ver Bigo yarışında 2. çeşidi büyük bir heyecanla sona erdi. Artık gözler final çeşidindeki kıyasıya düellolar ve final adaylarında!

Emre Yücelen’in Ses ver Bigo programında 2. çeşit heyecanı!

Emre Yücelen kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın müddettir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Bilhassa son 6 yılda YouTube’da çektiği ses tahlil görüntüleri ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son vakitlerde Instagram ve öbür toplumsal medya platformlarında da epeyce tanınan. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da epeyce saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, yalnızca Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası üzere birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de isminden sıkça kelam ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok yapıta imzasını atmıştır. Ayrıyeten birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Büyük müsabaka: Ses Ver Bigo

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış, dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da “SES VER BIGO” isimli bir ses müsabakası yapacağını duyurmuştu. Bundan evvel sadece ses tahlil görüntüleri ile takipçilerinin ağır ilgisini üzerine çeken Emre Yücelen bu defa cümbüş ve rekabet dolu bir programla çıkış yaptı. Ses Ver Bigo müsabakasının detayları ise her hafta iştirakçilerin seslerinin tahlil edilmesi, ses gayretleri ve sonunda ayın birincisinin seçilmesi formunda.

Ses Ver Bigo’da 2. çeşit geride kaldı

Ses Ver Bigo müsabakasında 2. çeşidi dün gece sona erdi. Canlı yayında ses düellolarının yapıldığı programın 2. tipi, büyük gayretlere ve kusursuz yetenekte seslere şahit oldu. Yarışmacıların Emre Yücelen’in de teklifleriyle kendi seslerine uygun olarak hazırladıkları repertuarları hayli beğeni topladı. Birbirinden hoş seslerin yarıştığı programda 2 gün boyunca kıyasıya rekabet vardı.

Şimdi eleme zamanı

Dün gece 2. çeşidin sonuna gelinen yarışta Emre Yücelen 40 yarışmacıyı 5’er kişilik kümeler halinde çoklu odalarda dinledi. Yarışmacıların tek tek performanslarını sergilediği cinste Emre Yücelen her sesi tahlil etti. Birbirinden yetenekli yarışmacı yayıncıların seslerini dinleyen Emre Yücelen, sonraki çeşit elemesi için güç anlar yaşadı. Her 5 kişilik performans cinsinin sonunda Emre Yücelen beğendiği 1 sesi seçerek gelecek cinse yükseltti. Bunun yanında izleyicilerin oyları da yarışmacı başına düşen armağan ölçüsüyle hesaplandı böylelikle her 5 kişilik yayında bir tane Emre Yücelen’in bir tane de izleyicilerin seçtiği toplam 16 yarışmacı gelecek tipe geçmeye hak kazandı.

Eleme sonunda Emre Yücelen 40 yarışmacı ile final tipine geçti.

Bigo Live kendi starlarını yaratıyor!

Toplamda 2 gün süren Bigo Live’ın 2. tipi büyük uğraşlara ve keyifli anlara şahit oldu. Seçim yapması gitgide zorlaşan müsabakada yetenekli isimler büyük takipçi kitlelerine ulaşmaya, kendi fanlarını yaratmaya başladı bile. Toplumsal medya hesaplarına takipçi yağan yarışmacılar hayli memnun olduklarını, yetenekleri ile başarılı olmaktan hayli keyif aldıklarını belirtti. Emre Yücelen’in de büyük sempatisini kazanan yarışmacılar, samimi bir müsabaka ortamı yaratarak her yayını heyecanla beklenen aktivitelere dönüştürdüler.

Finale son adım!

Birbirinden yetenekli yarışmacılar, kimi vakit heyecanlı kimi vakit da elenmenin hayal kırıklığıyla hüzünlü anlar yaşadı. Gelecek tipe geçmeye hak kazanan 16 isim büyük bir mükafata layık görüldü. 10.000 fasulye+dino kupası kazanan yarışmacıları artık final heyecanı bekliyor. Finale kalan yarışmacılar Emre Yücelen’e ve bu fırsata imkan veren Bigo Live uygulamasına teşekkürlerini iletti.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir