Seray Sever’den Pınar Altuğ İtirafı

Seray Sever’den Pınar Altuğ İtirafı

Kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül (39) ile keyifli bir evlilik sürdüren Seray Sever, ortalarındaki yaş farkı çok konuşulan oyuncu çift Yağmur Atacan-Pınar Altuğ hakkında dikkat çeken kelamlarını yıllar sonra açıkladı. ‘2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan ünlü sunucu, Pınar Altuğ’a takılmasına dair “Büyük konuştum” itirafıyla isminden kelam ettirdi. Seray Sever’den Pınar Altuğ itirafı geldi. İşte o itiraf;

“Gidersem Babama Kalırsam Çocuklarıma”

Sever, “Zor bir süreç oldu. Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum 3.5 saat sürdü. Ameliyathaneye girerken bütün riskleri bilmiyordum. Çok kalabalık bir hekim takımı vardı. Operasyon öncesi bir adak adadım lakin sonrasında büsbütün bir teslimiyete girdim” diyen Sever, “Hastaneye gittiğimde 25 kişilik grup beni bekliyordu. Birinci evvel kendim için bir adak diledim, adağa çok inanıyorum. Sonra boş verdim, büsbütün teslim oldum. ‘Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına’ dedim” sözlerini kullanmıştı.

Doğuma kısa bir mühlet kalan babasını kaybeden Seray Sever, “Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı ağır bakıma yatırdığım gün, kızlarım birinci tekmelerini attılar” halinde konuşmuştu.

“Keşke Babam Olsaydı”

Birkaç ay evvel eşi ve kızlarıyla objektif karşısına geçen Seray Sever, bu kareyi takipçileriyle paylaşmıştı. Doğum yapmadan kısa bir müddet evvel kaybettiği babasını unutmayan ünlü sunucunun paylaşımına düştüğü not herkesi duygulandırmıştı. Sever, gönderisine; şu notu düşmüştü:

Hayat su üzere akıp, geçiyor. Bizi keyifli eden anlar ne kadar kıymetli… Bebeklerle paylaştığım bu fotoğraflarda keşke canım babam da olsaydı, bu türlü eksik hissetmezdim. Yeniden de sıhhatle, memnunlukla sevdiklerimizle aldığımız her saniyeye şükürler olsun. Allah kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Yavrularımızı bize, bizleri de yavrularımıza bağışlasın inşallah.

Yıllar Sonra İtiraf Etti

Seray Sever, bugün ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Ünlü çiftlerin ortalarındaki yaş farklarının konuşulduğu programda Seray Sever, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın evliliği hakkında yıllar evvel yaptığı espriyi anlattı.

Seray Sever’den Pınar Altuğ İtirafı

“Pınar’a güldüm başıma geldi” diyen Seray Sever, “Talk show yapıyordum o periyot ve Behzat (Uygur) konuğumdu. ‘Ay dikkat et, Pınar size gelince oğlanı sakla’ diye bir espri yaptım. Rastgele bir berbat niyetim yoktu. Büyük konuştum, genç koca aldım. Ortada büyük konuşmalar çok uygun oluyor” sözlerini kullandı.

Seray Sever, çok konuşulan kelamlarına şöyle devam etti:

Pınar benim yaptığım espriyi duyuyor. Manşet oluyor… Pınar bir orta bana bozuldu. Ben de ‘Bu Talk Show, espri yanlış anlama’ dedim. Yıllar sonra tıpkı şey benim başıma geldi. Kocasıyla çok memnun, çocukları çok güzel…”