Seda Sayan’dan İtiraf: Sazanlar Çabucak Atlıyorlar!

Seda Sayan’dan İtiraf: Sazanlar Çabucak Atlıyorlar!

Gerek toplumsal medya lle gerek yaptığı tartışmalarla gündemden düşmeyen Seda Sayan en son Demet Akalın ile yaptığı tartışma ile gündeme gelmişti. Bununla birlikte yaptığı photoshoplarla kendinden kelam ettiren Seda Sayan, Akmerkez’de bir mücevher mağazasında görüntülendi. Photoshoplu paylaşımları için “Sazan üzere atlıyorlar” cevabını vererek, bir kere daha kendinden kelam ettirmeyi başardı.

Uzun Uzun Mücevhere Raflarını İnceledi!

Yaptığı filtreli ve photoshoplu fotoğrafları ile kendinden sıkça kelam ettiren Seda Sayan, gittiği alışveriş merkezinde uzun uzun mücevher raflarını incelerken görüntülendi. Mücevherlere düşkünlüğü ile bilinen Sayan, uzun müddet mücevherleri inceledi.

Kendisine Sorulan Soruları Yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de görüntülenen Seda Sayan paylaştığı abartılı filtreli fotoğraflar nedeniyle sık sık toplumsal medyanın lisanına düşüyor. Gazetecilere yaptığı itiraf ile fotoğraflarla oynamayı sevdiğini belirtti.

Yatırım İçin Takı Almam!

Mücevher raflarını inceleyen Seda Sayan, gazetecilerin “Yatırım için takı mı bakıyorsunuz” sorusunu cevaplayarak, yatırım için takı almadığını, ekseriyetle beğendiği takıları aldığını ve ortada bir değişim yaptığını belirtti.

Sazanlar Çabucak Atlıyorlar!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seda Sayan, “Ben fotoğraflarla oynamayı seviyorum. Bazen gülmek için filtreler kullanıyorum. Lakin yalnızca bazen cümbüş için yaptığım şeylere birtakım sazanlar çabucak atlıyorlar!” karşılığını verdi.