Saç Tasarımıcısı Mehmet Uzun: Erkekler Bayanlardan Daha Çok Saç Yaptırıyor

Saç Tasarımıcısı Mehmet Uzun: Erkekler Bayanlardan Daha Çok Saç Yaptırıyor

Seneler evvel Samsun’dan yola çıkarak uzmanlaşma yolunda birinci adımlarını atan, şimdilerde ise saç konusunda bir marka haline gelen ve İstanbul Beylerbeyi’nde hoşluk merkezi bulunan Saç Dizayncısı ve Eğitmen Mehmet Uzun, bayanların yanı sıra son devirde erkeklerin de bilhassa saç ektirmek istemeyenlerin kaynak saç için geldiklerini ve bu bahiste çok isteğin olduğunu lisana getirdi. Saç dizayncısı Mehmet Uzun “Erkekler bayanlardan daha çok saç yaptırıyor” dedi.

Saç ve Saç Protezi Yalnızca Bayanlara Özel Bir Süreç Değil

Kaynak saç ve saç protezi süreçlerinin yalnızca bayanlara ilişkin olmadığının, gerçek ellerle yapıldığı takdirde süreçlerin bir ziyanı bulunmadığının, 2 ya da 2.5 ayda bir kaynak saça bakım yapılması gerektiğinin ve kaynak yaptıran belirli bir yaş kümesinin olmadığının her yaş kümesinden danışanlarının geldiğinin altını çizen Saç Dizayncısı ve Eğitmen Mehmet Uzun; güvenilmeyen, eğitimi bulunmayan, güzelce araştırılmayan amatör yerlere gidilmesini katiyen önermiyor.

Saç Tasarımıcısı Mehmet Uzun: Erkekler Bayanlardan Daha Çok Saç Yaptırıyor

Eğitimci ve Saç Dizayncısı Mehmet Uzun, kendisini tanıtırken şu cümleleri kullandı:
“Samsun doğumluyum. Eğitmen saç stilistiyim. 6 kız, 1 erkek kardeşim var. Samsun’da çıraklık periyodumu tamamladıktan sonra kalfalık ve ustalık evraklarımı almak için İstanbul’a geldim. Nişantaşı’nda kalfalık ve Ustalık seviyelerimi tamamladıktan sonra Mehmet Uzun Hair Dresser markasını kurdum. İstanbul Beylerbeyi’nde denizin tam kenarında bulunan çok keyifli, cıvıl cıvıl bir hoşluk merkezim var. Burada saç kaynağı eğitimleri veriyor, tıpkı vakitte da danışanlarımın süreçlerini gerçekleştiriyorum. Merkezimde hem bayanlara, hem erkeklere hizmet veriyoruz. Alanında uzman olan takımım ile keyifle ve güler yüzle, yıllardır hizmet veriyor ve tercih edilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “Erkeğin makyajı saçlarıdır” mottosuyla yola çıktım. Yıllarca eğitimlerimi aldıktan ve markamı kurduktan sonra, erkek saç stylingi üzerine uzmanlığımı geliştirdim ve saç ekimi yaptırmak istemeyen insanlara bundan öbür bir formül olabiliceğini de göstermek ismine bu tarafta teşebbüslerde bulundum ve bu marka altında, bölümün en düzgünlerinden biri oldum. Günlük hayatın yoğunluğunu spor yaparak ve Beylerbeyi İskelesi’nin çabucak yanında bulunan merkezimde vakit geçirerek atlatıyorum. Hem erkek hem bayan saçına dair eğitimlerim var ama uzmanlığımı kaynak saç üzerine yaptım. Türkiye’de erkek saç kaynağı yapan ender merkezlerden birinin sahibi oldum. Bizleri; “mehmetuzunhairdresser” instagram, facebook, tiktok hesaplarımızdan takip edebilir, randevularınızı oluşturabilirsiniz.”