Murat Boz’un Mesleğimde ki Yeri Çok Büyük!

Murat Boz’un Mesleğimde ki Yeri Çok Büyük!

Müzik ve cümbüş dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü bağlantıcı Özgür Aras’ın sunumuyla gerçekleşen, kralmuzik.com.tr’de, iTunes ve Spotify Podcast platformlarında ve Kral Pop Radyo ‘da yayınlanan “Özgür Aras’la Baş Başa”nın bu hafta ki konuğu Begüm Obiz oldu. Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Begüm Obiz, çok özel açılamalar yaptı.

Sektörde En Büyük Handikap İnsanların Bir Şeyleri Sindirmeden Harekete Geçme İsteği!

Bu Basamakları Yavaş Yavaş Çıktım!

Begüm Obiz, birinci olarak işin mutfagında olup, 10 yıldır sahnelerde olmasına karşın kendini neden göstermediğini şu sözlerle anlattı; “Bu bir şeyleri sindirmekle alakalı… Bu dalda en büyük handikap insanların bir şeyleri sindirmeden harekete geçme isteği… Çok küçük yaşta başladığım için herşeyin mesleğim açısından uygun olmasını istedim. Yavaş yavaş bu basamakları çıkmak istedim. Bunun hazırlığında aslında geçen 10 sene… Yanlışsız vakti bekledim aslında.” dedi.

Gündemden Düşme Korkusu Var İnsanlarda!

Ünlü sanatkarlar, yalnızca hafta sonu yer doldurdurken, hafta içi başka ünlü isimlere nazaran çıktığı yerleri dolduran Begüm Obiz bu hususla ilgili de çok özel açıklamalar yaptı. Begüm Obiz; “Çoğu sanatçı sabit repertuvar yapıp, 5- 6 sene sahnelerini o halde götürüyorlar. Zira aslında kendilerine katma bedel sağladıları şey magazin haberleri… Çok bildiğimiz isimler var… Sen neden sanatınla öne çıkmıyorsun ki? Bu kadar düzgün şarkıcısın neden öbür şeylere muhtaçlık duyasın… Sansasyon haberleri, soyunmalar, artık gündemden düşme korkusu var insanlarda…” dedi.

Herkesin Bir Zamanı Var!

Begüm Obiz, Özgür Aras’ın Dönem değişti mi? sorusuna ise şu karşılığı verdi; “Değişti elbette. Değişim kaçınılmaz bir durum. Herkesin bir periyodu var. Herkes devranını bitirip yeni gelenlere kucak açsa çok diğer şeyler konuşuyor olurduk. Ancak ünü, o şanı, o mertebeyi kaybetmek istemedikleri için o gündemi o denli öteki şeylerle meşkul etmeye çalışıyorlar ki… Bu beni genç bir müzikçi olarak üzüyor. “dedi. Begüm Obiz, müzik kesiminde birçok genç sanaçının başına gelen olaylardan da bahsetti. Begüm Obiz; “Sahneye çıkıyorsun, tesadüfen orada bir üretimci oluyor. Geliyor seni dinliyor ediyor…Sonrasında bir ortaya geliyorunuz, toplantılar falan yaplıyor. Sonra haftaya şunun için beni orta diyor, arıyorsun, ulaşamıyorsun. Şahsi özel berbat bir niyeti yoktur, köstek olma diyemem buna lakin bu da bence hayalleri ve umutları kırma durumu oluyor.” dedi.

Murat Boz’un Mesleğimde ki Yeri Çok Büyük!

“Sen Söyle” isimli single çalışmasını müzikseverlerle buluşturan Begüm Obiz, bu süreçte ve mesleğini şekildedirme sürecinde daha evvel vokalistliğini yaptığı Murat Boz’un kendisine çok dayanak olduğunu anlattı. Begüm Obiz; “Dünya döndükçe Murat Boz var olsun. Nitekim o kadar hoş bir kalbi var ki… Ben nitekim şu noktaya geldiysem Murat Boz’un çok büyük bir hissesi oldu. Şunu yaparmısın falan demedim, rica etmedim. Onu tanıyan ve seven beşerler onunda düzgün bir beşerle çalıştığına emin olup bana o kapıları açmışlardır.” dedi.