Mabel Matiz, müziğini söyleyen Nihat Doğan hakkında konuşmak istemedi

Mabel Matiz, müziğini söyleyen Nihat Doğan hakkında konuşmak istemedi

Son vakitlerin en çok dinlen ve lisanlardan düşmeyen Antidepresan müziğinin sahibi Mabel Matiz, Nihat Doğan’ın yorumu hakkında konuşmak istemedi.

Her yaptığı olay olan ve her söylediği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim müzikçi Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu bir programda, Mabel Matiz ve Mert Demir’in fenomen olan müziği Antidepresanı canlı yayında kendine has bir yorumu ile söylemişti.

Ünlü türkücünün şarkıyı söyleme üslubu ise toplumsal medyada kısa müddette gündeme düştü ve yeni bir akıma yer verdi. Yeni yorumu ile ilgili pek çok paylaşımlar yapılırken, ünlü isimlerden de Doğan’ı tiye alan paylaşımlar geldi. 

Mabel Matiz den ‘Antidepresan’ı istedi 

“Depresyon müziği bu türlü okunması gerekir.” diyen Nihat Doğan, canlı yayında spontane bir biçimde gelişen durum hakkında  Mabel Matiz’e seslenmişti. Yapmış olduğu kendine has yorumunun twitter da trend topic (TT) olmasın sebebini kendi üslubunun çok sevildiğine yoran Doğan, şarkıyı ya bana ver ya da gel birlikte düet yapalım teklifini sundu.

‘Ben bu yolda yürürüm’

Nihat Doğan yaptığı açıklamalar da şu tabirlere yer verdi: Depresyon müziği bu türlü okunur aslında, Mabel keyifli bir biçimde söylüyor şarkıyı, bense depresyon modunun hakkını veriyorum, insanları depresyona soktuk. Beşerler artık bu şarkıyı benden duymak istiyor, ben bu yolda yürürüm dedi.

Bu olaylar sonrasında bir yer çıkışı kameraların karşısına geçen Mabel Matiz, konuşmak istemiyorum dedi. Kendisine Nihat Tabiatın müziğe kattığı yorum ve teklifi hatırlatılınca. Bu husus hakkında konuşmak istemediğini belirtti.