Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler

Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler

Son periyotların tanınan estetiği Lip Lift tercih edilen estetik süreçlerin başında gelmektedir. Dudak kaldırma sürecinin bu kadar sık tercih edilmesinin sebeplerinden birisi ise kısa müddette istenilen sonucun elde edilmesinden dolayıdır.  Dudak Kaldırma Süreci Nasıl Yapılmaktadır? Lip Lift ile dudak ve burun ortasındaki “philtrum” ismi verilen bölge kesilerek burun ve dudak ortasındaki aralık kısaltılmaktadır.  Bu süreç ile dudak ve burun ortasındaki uzaklık daha kalkık ve besbelli gösterilmek istenmektedir. Dudak kaldırma, kolay ve kolay bir süreç olmasına karşın çeşitli tekniklere sahiptir. Kişinin isteği doğrultusunda çeşitli tekniklerle yapılmaktadır. Kimi vakit yüzdeki orantısızlığı gidermek için birçok vakit ise estetik maksatlı yapılmaktadır. Dudak kaldırma süreci erkekler tarafından da tercih edilen bir süreç olsa da sıklıkla bayanların tercih ettiği bir süreç olarak bilinmektedir.  Lip Lift sürecinin dolguya kıyasla daha çok tercih edilmesinin sebebi nedir? Ayrıntılar için Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler yazısının devamına okuyarak ulaşabilirsiniz.

Dolgu Yerine Neden Lip Lift Tercih Edilmektedir?

Kalıcı olduğu için

Üst dudağı daha bariz bir hale getirdiği için

Yüzün orantılı ve istikrarlı durmasını sağlar

Gülüşün besbelli hale gelmesine ve dişlerin gözükmesine imkan sağlar.

Kimler Lip Lift Yaptırabilmektedir?

Lip Lift her yaştan erkeğe ve bayana yapılabilmektedir. Lip Lift, burun ve dudak ortasındaki orantısızlığın giderildiği ve estetik duruş için yapılan bir süreçtir. Dudağında cerrahi sürece pürüz olmayan her şahsa yapılmaktadır. Şunu bilmekte yarar var! Ve bu süreci sağlam bir yerde yaptırmak son derece değerlidir. Lip Lift Hakkında Bilinmeyenler ile bunun sizin için yanlışsız bir tercih olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Lip Lift Güzelleşme Süreci 

Her operasyonda olduğu üzere Lip Lift sürecinde de ödem meydana gelebilmektedir. Üst dudak bölgesinde 72 saat kadar bir şişlik ve ödem meydana gelir. Ödemli bölgedeki şişliğin giderilmesi buzlu kompres ile giderilmektedir. Her cerrahi süreçte olduğu üzere Lip Lift operasyonunda da düzgünleşme süreci bireyden şahsa farklılık göstermektedir.  6-7 gün ortasında düzgünleşme gerçekleşeceği bilinmektedir.

Lip Lift Yaptıran Ünlüler Kimlerdir?

Lip Lift ünlüler ortasında da tanınan bir süreç olarak bilinmektedir. Birçok ünlü yaptırdığı süreçleri gizlese de bilinen isimler ortasında Kylie Jenner, Fahriye Evcen,  Emina Sandal, Megan Fox  ve Samet Licina üzere isimler olduğu bilinmektedir. Estetik kategorisinde revaçta olan Lip Lift,  birçok kişinin tercih ettiği bir operasyondur, düzgünleşme sürecinin kısalığı ve kalıcı bir görünümü ile sıklıkla tercih edilmektedir. Sizlerde bu süreci yaptırmak isterseniz bir uzman dayanağından faydalanarak hakikat kararı verebilirsiniz.