Hoş Günler 1. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Muhakkak Oldu Mu?

Hoş Günler 1. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Muhakkak Oldu Mu?

Show Tv yeni dönemde birbirinden savlı üretimlerle izleyicilerin karşısına çıkartmaya devam ediyor. Bu üretimlerden biri olan Hoş Günler dizisi ile yakın vakitte seyircilerle buluşacak. Dizi birbirinden kıymetli isimleri bir ortaya getiriyor. Eğlenceli ve samimi bir aile öyküsünün anlatılacağı diziyle ilgili detaylar merak edilmeye başladı. Hoş Günler dizisinin 1. kısım 1. fragmanı yayında.  Ayrıntılar haberimizde…

Binnur Kaya kimdir?

Ecem Erkek Kimdir?

Güzel Günler 1. Kısım 1. Fragmanı Yayında!

Güzel Günler dizisinin yayın tarihi şimdi muhakkak olmadı. Gülme garantili dizinin yapımcılığını TMC üretim üstleniyor. Dizinin senaryosunu, Ortamızda Kalsın, Canım Ailem üzere dizilerle ismini duyurmuş Selin Tunç kaleme alıyor. Hoş Günler dizisinin direktör koltuğunda Osman Taşçı oturuyor.

İşte Hoş Günler dizisinin 1. kısım 1. fragmanı…

Dizinin Oyuncu Takımında Kimler Var?

Güzel Günler dizisi bir çok sevilen oyuncuyu bir ortaya getirdi. Birinci tanıtımı büyük ilgi gören güldürü dizisinin oyuncu takımında; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler yer alıyor.

Birbirinden kıymetli oyuncular, Hoş Günler dizisinde bir ortaya geldi. Dizi şimdiden fenomen olma yolunda ilerliyor. Merak konusu ise, dizinin hangi günde yayınlanacağı oldu. Bakalım bu eğlenceli dizi hangi gün ekrana gelecek? Hangi dizisiyle reyting yarışına girecek?

GÜZEL GÜNLER DİZİSİNİN KONUSU!

Dizi, Vanlı bir genç kız olan Selma ile beşik kertmesi Mihran’ın ortalarındaki aşkı ve bu aşkın gerisindeki sevinçli aileyle yaşanan olayları mevzu alıyor.

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın gerisindeki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, sevinçli bir ailenin öyküsünü ekrana taşıyacak ‘

Güzel Günler dizisi çok yakında Show tv ekranlarında.

Leyla Tanlar Kimdir?

Güzel Günler Dizisinin Birinci Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Takımında Kimler Var?