Dijital Çırak Programı 2023-2024 çok yakında başlıyor!

Dijital Çırak Programı 2023-2024 çok yakında başlıyor!

İmza İnternet Teknolojileri, birçok öğrenciye yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri, çeşitli mesleksel bilgileri edinebilecekleri farklı staj programları ile takviye sağlıyor. Dijital Çırak Programı 2023-2024 müracaatları açıldı.

İmza Dijital Çırak Programı

İmza İnternet Teknolojileri, uzun yıllardır gençleri Dijital Pazarlama ve SEO alanlarında destekleyerek, onların yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlamaktadır. Bu müddet zarfında dijital pazarlama alanında staj imkanları sunan İmza İnternet Teknolojileri, bu stajyerlerin bir kısmını kendi takımına kazandırırken, başkalarını farklı firmalarda iş bulmalarına yardımcı olmuştur. Bu keyifli ve öğretici süreci bir eğitim programına dönüştürerek, birçok öğrencinin bilgi edinmesine imkan sunmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda birçok kişinin iştiraki ile gerçekleştirilen Dijital Çırak Programı bu sene de kaldığı yerden devam ediyor.

Dijital Çırak Programı Neyi Hedeflemektedir? 

Bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan Dijital Çırak Programı ile dijital pazarlama kesimine girmek isteyen bireylere rehberlik etmek ve bu süreçte iş teklifleri sunmak, eğitim tamamlandıktan sonra ise usta-çırak ilgisi ile bu öğrencilere yol göstermeyi amaçlamaktadır.

Dijital Çırak Programı’nda Kimler Eğitim Verecek?

İlgili iştirakçileri aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:

  • Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yılmaz (Dijitalleşme ve Dijital Dönüşümün Temelleri)
  • Ahmet Beliktay (Sosyal Medya)
  • Dr. Ahmet Çubukcu, PMP (Dijital Pazarlama Stratejileri)
  • Azade Seren Özaltun (İletişim Stratejisi ve İçerik Planlaması)
  • Ceren Varol (WordPress)
  • Hasan Yaşar (SEO)
  • Haydar Özkömürcü (Sosyal Medya Reklamcılığı)
  • Hayriye Okka (Google Ads)
  • Kemal Eroğlu (Grafik Tasarım Temelleri)
  • Melih Güney (Pazarlamanın Temelleri)
  • Pelin Yaşar (Dijital Fotoğrafçılık)
  • Zeynep Kuzhan (UX Tasarım)
Dijital Çırak Programı

Dijital Çırak Programı Fiyatlı mi?

Dijital Çırak Programı fiyatsızdır ve katılan öğrencilerden haftada en az 1 gün ofiste staj yapmaları beklenmektedir. Bu süreçte, öğrenciler bölüme dair öğrendiklerini pratikte uygulayabilecekleri bir etraf sunulacaktır.

Dijital Çırak Programı’na Kaç Kişi Kabul Edilecek? 

Görüşmeler sonrasında toplam 20 öğrenci kabul edileceğini ve programa 2 hafta boyunca katılmayan öğrenciler eğitim hakkını kaybedeceklerini belirtmek isteriz.  Bununla birlikte yedek bir liste oluşturulmayacaktır.

Dijital Çırak Programı’na kimler başvurabilir? 

Bu sene ikincisi gerçekleşecek olan Dijital Çırak Programı’na Üniversite 4. sınıf öğrencileri ya da mezun öğrenciler başvurabilir.  Bununla birlikte bu bireylerin farklı bir kurumda çalışmamaları gerekmektedir.

Dijital Çırak Programı

Dijital Çırak Programı son müracaat tarihi nedir?

Dijital Çırak’a 4 Kasım 2023 23:59’a kadar müracaatta bulunabilirsiniz.

Dijital Çırak Süreci Nasıl İlerleyecek?

Başvurmak isteyen bireylerin öncelikle ilgili müracaat formunu doldurmaları gerekmektedir. İlgili müracaat formunu doldurmanız gerekecek ve akabinde size bir e-posta gönderilecektir. Uygun bir vakit belirlendikten sonra yüz yüze bir görüşme planlanacaktır. Görüşmenin daha verimli geçebilmesi için toplamda 1 saati aşmayacak küçük bir misyon verilecektir. Görüşme sonuçları sürecin sonunda size iletilmiş olacaktır.

Dijital Çırak Programı

Dijital Çırak Programı Nerede Düzenlenecek?

Eğitimlerin tamamı İmza İnternet Teknolojileri ofisinde düzenlenecek olup, ilgili ofis Konya- Meram’da bulunmaktadır.  Bununla birlikte eğitmenlerin bir kısmı çevrim içi temas aracılığıyla eğitimlere iştirak göstereceklerdir. Eğitimin düzenleneceği açık adres: Melikşah Mh. Zuhal Sk. No:4/2 Meram/Konya. (Google Maps)

Dijital Çırak Eğitimleri Ne Vakit Düzenlenecek? 

Dijital Çırak Programı eğitimleri herkesin müsait olabilmesi için Cumartesi günleri verilecektir. Eğitimler, 11 Kasım 2023’de eğitimler başlayacaktır. Eğitim saati 11:00-14:00 yapılacaktır.

Dijital Çırak Eğitim Müddeti Hakkında Bilgi

Eğitim müddeti toplamda 16 hafta ve 48 saat boyunca devam edecektir. Bu mühlet içinde SEO eğitimi 15 saat sürecektir, başka eğitimler ise her biri 3 saatlik derslerden oluşacaktır. Dijital Çırak eğitimini tamamladıktan sonra, SEO Uzmanlık eğitimi sunulacaktır. Dijital Kalfalık olarak isimlendirilen bu eğitim programının iştirakçileri ve detayları daha sonra açıklanacaktır.

Dijital Çırak Programı’na katılanların yol ve yemek fiyatı karşılanıyor mu?

Haftaiçi eğitim günlerinde yemek masrafları şirketimiz tarafından karşılanacak olup, Hafta sonu eğitimlerinde ise ikramlar sunulacaktır. Ne yazık ki, yol masraflarını karşılayamadığımızı belirtmek isteriz.

Dijital Çırak Programı sonrasında iştirak evrakı verilecek mi?

Evet, Çıraklar eğitimi muvaffakiyetle tamamladıklarında iştirak dokümanı alacaklardır. Bu evrakın yanı sıra, iş yönlendirmeleri ve mentorluk hizmetleri de sunulmaktadır.

Dijital Çırak Programı’nda iş garantisi var mı? 

Programa katılan öğrencilerden, çalışmak istediğimiz bireyler için ajansımız bünyesinde istihdam imkanı sunulmaktadır. Lakin, eğitime katılan tüm adaylar için iş garantisi verilmemektedir. Bu bölümde birçok iş fırsatının bulunduğu göz önüne alındığında, aldığınız eğitimin iş bulma sürecinize katkı sağlayacağını belirtmek değerlidir. Geçtiğimiz yıl, ajansımızda işe başlayan 2 kişi bulunmaktadır ve birçok arkadaşımıza iş konusunda yönlendirmelerde bulunarak referans olmuş bulunmaktayız.

Dijital Çırak Programı’na nasıl başvurulur?

İnternet üzerinden müracaat formumuzu doldurarak başvurabilirsiniz.  Ayrıntılı bilgi için https://www.imza.com/dijital-cirak/ adresini ziyaret edebilirsiniz.