Chris Rock’tan Tokat Açıklaması

Chris Rock’tan Tokat Açıklaması

Bu yıl 94’üncü kere düzenlenen Oscar ödül merasimine; Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarıyla ilgili espri yapan Chris Rock’a attığı tokat damga vurmuştu. Dünya gündemine oturan skandal sonrası, Smith bir özür görüntüsü yayınlamış ve “Chris benimle konuşmaya hazır değil” demişti. Rock ise geçtiğimiz günlerde bir gösterisinde Dave Chappelle tarafından kendisine yöneltilen “Tokat acıttı mı?” sorusu üzerine,Chris Rock’tan tokat açıklaması geldi.

Jade Pinkett Smith’ten Açıklama

Jada Pinkett Smith’ten de özür dileyen Smith, eşinin ne yapacağından haberi olmadığını aktarmıştı.

Will Smith, tıpkı vakitte tokadın akabinde merasimde yaşananları ve yaptığı konuşmayı çok net hatırlamadığını ve hafızasının bulanık olduğunu söylemişti.

Bu davranışının o gün ödül alan ya da aday olan sanatkarların da önüne geçtiğini belirten Smith, merasimde aday olan herkesten de özür dilemişti.

Özür Görüntüsü Yayımladı

Smith, merasimden sonra Chris Rock’a ulaştığını lakin komedyeninin şimdi yaşananları konuşmaya hazır olmadığı karşılığını verdiğini aktarmıştı.

Ünlü oyuncu, Chris Rock’ın hazır hissettiğinde kendisine ulaşabileceğini kaydetmiş ve “Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilebilir değil. Ne vakit konuşmaya hazır hissedersen buradayım. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris’in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, bilhassa Tony Rock’tan özür dilemek istiyorum. Tony ile kusursuz bir bağlantımız vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz.” demişti.

Tony Rock Will Smith’in Özrü Hakkında Konuştu

Yaşananların akabinde Chris Rock’ın kardeşi Tony Rock, sessizliğini bozdu. Oyuncu, bir takipçisinin görüntüyle ilgili ne düşündüğünü sormasının akabinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu tabirleri kullandı.

Sosyal medyadaki beşerler, tekraren bu olayın benimle ilgisi olmadığını ve sessiz kalmam gerektiğini söyledi. Kimileri ise ‘ün kazanmak için’ yaşananlarla ilgili yorum yaptığımı söyledi. Lakin artık, görüntüde Will tarafından adımdan bahsedildikten sonra, akıllı beşerler benim tüm bunlara yalnızca dışarıdan bakan bir adam olmadığımı anlayacaklar. Will ile ortamızda gerçek bir dostluk vardı.

Chris Rock’tan Tokat Açıklaması

Smith’in özrüne bir yanıt vermeyen Chris Rock; tüm bunların akabinde Dave Chappelle ile İngiltere turnesindeyken Liverpool’daki M&S Arena’daki tüm biletlerin tükendiği bir şov sırasında, Chappelle kendisine Oscar’ın skandal tokatını sorduğunda dikkat çeken bir yorumda bulundu.

DailyMail’de yer alan habere nazaran Chappelle; Rock’a “Tokat acıttı mı?” diye sordu. Rock ise, “Evet acıttı… Bana saçma bir latife yüzünden vurdu, bu şimdiye kadar yaptığım en kibar latifeydi üstelik” karşılığını vererek, şöyle devam etti:

Will 30 yıl boyunca harika bir insan izlenimi verdi, fakat sonra maskesini çıkardı ve bize geri kalanımız kadar nahoş olduğunu gösterdi. Sonuç ne olursa olsun… Umarım maskesini tekrar takmaz ve gerçek yüzünün nefes almasına müsaade verir.