Birbirinden cazibeli plaj eserleri teklifleri

Birbirinden cazibeli plaj eserleri teklifleri

Haziran ayının gelmesi ile birlikte tatil dönemi da resmen başladı ve bilhassa plaj eserlerine olan talep artmaya başladı. Tatil hazırlığı içinde olup da şimdi alışverişini yapmamış olanlar için baxana.com’un birbirinden alımlı plaj eserleri teklifleri var. Tatil boyunca gücünüzü yükseltecek bu eserlere kısaca göz atalım.

Yaz tatilinin olmazsa olmazı rengarenk deniz şortları, havlular, plaj terlikleri ve büsbütün doğal pamuktan üretilen eşsiz dizayna sahip peştamallar dışında tişört ve şapkaların bulunduğu eserler ortasında cazip kampanyalara sahip fırsat eserleri de bulunuyor.

Plajın Yıldızları

İster grup ister olarak satın alınabilen Redowl marka deniz şortu ve havlu setleri Baxana plaj kümesinde en çok ilgi gören eserler ortasında yer alıyor. Canlı renklerde dijital baskılı 75-150 cm ebatlarındaki plaj havlusu doğal pamuk ve mikrofiber kadifeden birçok desen seçeneği ile üretildi. Yüksek su emici özelliği ve yumuşak dokusu ile bu dönem plajların gözdesi olan Redowl Dijital Baskılı Plaj Havlusu çabuk kuruma özelliğine sahiptir. Eser, deniz ve havuz dışında dışında sporda ve banyoda rahatlıkla kullanılabilir. Su itici ve çabuk kuruma özelliğine sahip olan Redowl deniz şortlarını hafifliği ile de çok seveceksiniz. Şort kümesinde dünyaca ünlü markaların eserlerine de yer veren Baxana’da plaj giysilerinizi tamamlayacak renkli terlikler ve yüzünüzü güneşten koruyacak şapkalar da bulabilirsiniz.

Birbirinden cazip plaj eserleri önerileri

%100 Doğal pamuk peştemal

OEKO-TEX sertifikalı %100 doğal pamuktan üretilen özel tasarım peştamallar ise insan ve etraf dostu otantik eserleriyle dikkat çeken Luviloom markasına ilişkin. Denizden çıktığınızda kurulanıp üzerinde sere serpe güneşleneceğiniz cilt dostu peştamallar, plaj ve havuz dışında banyo, GYM, SPA, yoga ve seyahatte de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yüksek emici özelliğine sahip; az yer kaplayan, süratli kuruyan ve kum tutmayan Luviloom peştamallar her yıkamada daha yumuşak hale gelen özel bir eser.

Çift istikametli dokuma özelliği sayesinde iki tarafı da kullanılan Luviloom peştamalların standart ebatı dışında battal uzunluğu da bulunuyor.

Yaz klasiği tişörtler

Xclsv Sport markasının ‘Happy Camper’ temasıyla kampçılık ve karavan hayatına yönelik hazırladığı erkek tişört koleksiyonu kampanyalı cazip fiyatlarıyla kaçırılmaması gereken fırsatlardan. Gözalıcı grafiklere sahip tişörtler, hafif doğal kumaşı ve ‘slim fit’ kalıbı ile rahatlık vaat ediyor. Koleksiyon yedi farklı desene ve erkeklerin en çok tercih ettiği klasik renk kartelasına sahip. Xclsv Sport markasının genç kızlara yönelik hazırladığı reflektör baskılı tişörtler de yaratıcı slogan ve grafiklerle ilgi cazibeli eserler ortasında.

Yine tıpkı biçimde Redowl markasının klasik renklerde ürettiği polo yaka tişörtler de kalite ve fiyat istikrarı açısından sepete girmeyi hak eden eserler ortasında yer alıyor. Baxana.com’da yer alan dünya markalarının performans odaklı tişörtlerini de yaz gardırobunuza ekleyebilirsiniz.