Bir Küçük Gün Işığı 29. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Ümran Elif’e Oyuncak Bebek İkram Ediyor!

Bir Küçük Gün Işığı 29. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Ümran Elif’e Oyuncak Bebek İkram Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 29. yeni kısmıyla yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Fırat, babasının mezarı başında göz yaşı döker. Elif asla Fırat’a bir evlat veremeyeceğini düşünüp kahrolur. Bunu bilen Ümran, Elif’in bu acısına tuz basar. Üzerine Dila Elif’e, Sude’nin ağabeyinden çocuk aldırdığını, şayet o olmasaydı ağabeyinin bir çocuğu olacağını söyler. Elif, şok üstüne şok yaşar. Pekala Elif, bundan sonra ne yapacak? Bir Küçük Gün Işığı 29. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Ümran Elif’e, oyuncak bebek armağan ediyor.

Ümran Elif’e Oyuncak Bebek Armağan Ediyor!

Bir Küçük Gün Işığı 29. kısım 2. fragmanında; Dila, babasının vefatını kabullenmekte zorlanıyor. Ümran, konuttaki egemenliği eline geçiriyor. Fırat, Sude’nin kendisinden bebek aldırdığını öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Ümran, artık kendi torununu sevmek istediğini Elif’in yüzüne vuruyor. Onun çocuğunun olmayacağını bile bile, ona bir oyuncak bebek alıp veriyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 29. kısım 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 28. KISIM ÖZETİ!

Ümran, Cemil’in Fırat’ı kendi oğlu olmadığını tehdit etmesinden bıkar ve ondan bir an önce kurtulmayı planlar. Aldığı bitkileri onun yemeklerine ve içeceklerine koyup onu öldürmek ister. Çok geçmeden Cemil, apansız hayatını kaybeder.

Evde kendisini tek dinleyen ve yanında olan babasını kaybeden Dila, babasını annesinin zehirlediğini anlar. Cemil’in vefatı ile Fırat paramparça olurr. Dila ise hüznünü öfkesiyle birleştirip babasının vefatından Ümran’ı sorumlu meblağ.

Ümran, kocasının cenazesinen gelir gelmez Cemil’i zehirlediği bitkiyi ortadan kaldırır. Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını Fırat’a söyler. Lakin Ümran da boş durmaz ve Yasemin’in aslında Feraye’ye çalıştığını söyler.

Ümran bitkiden de Yasemin’in argümanından da kurtulduğu sırada Cemil’in avukatı vasiyetini açıklamak için geleceğini haber verir. Artık Ümran, bundan sonra Fırat’ın gerçekleri öğrenmemesini ister. Ne olursa olsun o vasiyeti Fırat’ın bilmemesi ve öz babasının Cemil olmadığını öğrenmemesi için elinden geleni yapar.

Ama Elif, Ümran’ın, Fırat vasiyeti öğrenmesin diye uğraştığını anlar ve Ümran’ın tüm planlarını altüst etmeye hazırlanır.

Bir Küçük Gün Işığı 29. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Elif Sude’nin Fırat’tan Bebek Aldırdığını Öğreniyor!