Bir Küçük Gün Işığı 28. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Dila Babasını Annesinin Öldürdüğünü Anlıyor!

Bir Küçük Gün Işığı 28. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Dila Babasını Annesinin Öldürdüğünü Anlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 27. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Elif, Yasemin’in kelamları üzerine Fırat’ın, Cemil’in öz oğlu olmadığını düşünmeye başlıyor. Bir mümkünlük da olsa emin olmadan Fırat’a bir şey söylememeye karar veriyor. Elif araştırmaya başlıyor ve Cemil’den dinlediği tanışma öyküsünü, Ümran’dan duyunca apayrı kıssalar olduğunu fark ediyor. Fırat’ın öz babası, Kenan’ın bıraktığı mektubu bulmasıyla kuşkuları daha da artar ve Ümran’la yüzleşiyor. Ümran, Cemil’i zehirleyip öldürmek için harekete geçiyor. Bir Küçük Gün Işığı 28. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Dila, babasını annesinin öldürdüğünü anlıyor.

Dila Babasını Annesinin Öldürdüğünü Anlıyor!

Bir Küçük Gün Işığı 28. kısım 1. fragmanında; Dila, babasını annesinin zehirleyip öldürdüğünü anlıyor. Bunu ispat etmek ispat arıyor ve bulduğu ispatla Fırat ve Elif’in karşısına geçip bunu haykırıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 28. kısım 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 27. KISIMDA ÖBÜR NELER OLDU?

Elif, Yasemin’in kelamları üzerine Fırat’ın, Cemil’in öz oğlu olmadığını düşünmeye başlıyor. Bunun bir bir mümkünlük da olsa emin olmadan Fırat’a bir şey söylememeye karar veriyor. Elif, bu durumu araştırmaya başlıyor ve Cemil’den dinlediği tanışma kıssasını, Ümran’dan duyunca farklı öyküler olduğunu fark ediyor.

Fırat’ın öz babası, Kenan’ın bıraktığı mektubu bulmasıyla kuşkuları daha da artıyor ve Ümran’la yüzleşiyor. Bu sırada Fulya ve Alper evlendikten sonra yaşamak istedikleri hayatla ilgili zıt düşüp ayrılığın eşiğine geliyorlar.

Bu duruma Gülümser ve Eşref olaya el atıyor. Barıştırmak için çıktıkları yolda bu kere da onlar zıt düşüp arbede ediyorlar. Dila yeni biriyle tanışıyor ve adama yakın olabilmek için kendi hakkındaki gerçekleri çarpıtarak anlatıyor.

Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını görüyor. Ona mani olmak isterken zıt tepiyor. Bu seferde ona mani olmak isterken Ümran’ı karşısına almış oluyor. Ümran, Yasemin’e tuzak kurup onu susturuyor. Elif bunu fark ediyor ve Fırat’a gerçekleri, öz babasının Cemil olmadığını anlatmaya karar veriyor.

Tam Elif, Cemil’e anlatmak isterken onun kötüleştiğini görüyor. Cemil, havuz başında birden kötüleşip kendisini kaybediyor. Tüm konut halkı Cemil beyin yanına koşıyor.