Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Cezayir’e Daha Büyük Bir Tuzak Kuruluyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Cezayir’e Daha Büyük Bir Tuzak Kuruluyor!

tv’nin yeni beğenilen dizisi Bene Bu Cihana Sığmazam, 6. yeni kısmıyla 25 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Firuze çiftliğe gidip Kurban’a, o ve ailesinin kendisinden ve Suna’dan uzak durmasını ister. Firuze Cezayir’e, Leyla’yı çok düzgün anladığını ve bu yükün kendisinin taşıyabileceği bir yük olmadığını artık yapamayacağını söyler. Leyla, meskene dönerken arabasının denetimini kaybeder. Orhan Süheyla’ya, öykülerinin bittiğini ve artık ona muhtaçlığı olmadığını söyleyip onu kovar. Leyla ile Cezayir ortasındaki buzlar eriyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam 6. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Cezayir’e, daha büyük bir tuzak kuruluyor.

Salı Dizileri 2022

Cezayir’e Daha Büyük Bir Tuzak Kuruluyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. kısım 2. fragmanında; Cezayir, Süheyla’nın Orhan’la münasebetini öğreniyor. Ona, onu üzmeyecek adamlarla olmasını tavsiye ediyor. Leyla, Firuze’yle konuşmasının vakti geldiğini düşünüyor. Cezayir’e daha büyük bir tuzak kuruluyor ve onun bu tuzaktan kurtulmaması isteniyor. Büyük bir çatışma oluyor. Çatışmada Dumrul Cezayir’e siper oluyor ve kendisi yaralanıyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 6. kısım 2. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 5. KISIM ÖZETİ!

Suna, babasına silah doğrulttuğu sırada Mercan’ın gelmesiyle dikkati dağılır ve çabucak indirip yaptığından pişman olur. Cezayir ise, kızının bunu yapmasının sorumlusu olarak kendisini görür. Leyla, Gülendam’a ultrason fotoğrafının hesabını sorar. Ona, Cezayir’in yeni ailesiyle görüşüp görüşmediğini sorar.

Gülendam ona yanıt veremez. Çabucak Cezayir’in kardeşi kendisinin görüştüğünü söyler. Leyla, onlara çok öfkelenir. Sonradan kızının babasına silah çektiğini öğrenir ve kızına, babasının hayatında gördüğü en güzel ve dürüst insan olduğunu, ona öfkeli olduğunu lakin bunun onunla kendisinin ortasında olduğunu söyleyip kızından babasını affetmesini ister.

Ömer Asaf ve Azamet, Yakup’un yerine geçen kardeşi Habip’in nasıl birisi olduğunu araştırırken başlarını sıkıntıya sokarlar. Lokman, Asım Kaptan’ı ziyaret ederek Yakup’un öldürülmesiyle bir ilgisinin olup olmadığını anlamaya çalışır. Bekir’in alacaklıları Meltem’i kaçırarak Bekir’e bir gözdağı vermek isterler.

Cezayir, olaya müdahale etmek zorunda kalır. Meltem’in kaçıranları bulup onu onların elinden kurtarır. Cezayir ve takımı, 17 yıl evvel kullandıkları ofislerini tekrar açarlar ve burada yapılan birinci toplantıda Cezayir’in ölmeden evvel Ethem’e yüklü ölçüde altın emanet bıraktığı ortaya çıkar.

Atakan, hiçbir yasa dışı işe bulaşmaması için Cezayir’i son kere uyarır. Lokman, bir hacker olan kızı Melike’yi ofise getirerek Cezayir ve öbür elemanlarla tanıştırır. Azamet, görür görmez kıza karşı bir ilgi duyar. Cezayir ve adamları, yıllar öncesinden kalan altınları geri getirmek için bir plan yaparlar. Cezayir’in peşinde olan Emniyet Müdürü Sinan, Kurban Baba’nın çiftliğini basarken, Cezayir’in altın yüklü tırı da yolda hücuma uğrar.

Orhan, deşifre olduğu Lokman’ı öldürür. Cezayir konuta gidip masaya oturur ve kendisinin yokluğunda elinin onların üzerinde olduğunu şayet kabul ederlerse yeniden meskenin reisi olmak istediğini söyler. Leyla masadan kalkıp otomobiline binip Firuze’nin kaldığı çiftliğe masraf.

Ben Bu Cihana Sığmazam 6. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Leyla ile Cezayir Ortasındaki Buzlar Eriyor Mu?