Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz aşk mı yaşıyor?

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz aşk mı yaşıyor?

Ada Masalı’nın sevilen oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz geçtiğimiz günlerde 1 yıllık bağlantılarını sonlandırma kararı vermişlerdi. İlerleyen vakitlerde Alp Navruz’un dostları aracılığı ile Ayça Ayşin Turan ile barışma haberi yolladığı belirtilmişti.Alp Navruz’un ısrarına dayanamayan Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz’u engellemek zorunda kalmıştı. Artık ise hoşlar hoşu Ayça Ayşin Turan ve ünlü popçu Murat Boz’un aşk yaşadığı sav ediliyor…

ayça ayşin turan ve alp navruz

3 Milyon TL’lik reklam çekimi fırsatını kaçırmak istemeyen Alp Navruz’un arkadaşları aracılığı ile Ayça Ayşin Turan’a haber yolladığı argüman edilmişti. Lakin Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz’un ihanetini affetmedi. Artık de 30 yaşındaki hoş oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın, Murat Boz ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

ayça ayşin turan murat boz

Geçtiğimiz gece Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz, Kuruçeşme’deki bir yerde sohbet edip, gecenin ilerleyen saatlerinde de dans ettiler.  Daha sonra Murat Boz, Ayça Ayşin Turan’a sarılarak veda etti ve kapıya kadar uğurladı. Murat Boz, Ayça Ayşin Turan yerden ayrıldıktan sonra birkaç dakika daha bekleyerek yerden ayrıldı. Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın ortalarındaki dostluğun 10 gün evvel aşka dönüştüğü tez edildi.

ayça ayşin turan murat boz

Sizler bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz?