Alie 6. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Devin Sesiyle Aslan’ı Büyülüyor!

Alie 6. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Devin Sesiyle Aslan’ı Büyülüyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 6. yeni kısmıyla yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; İbo, çıkan yangından sonra Aslan ile yeni bir mücadeleye girer ve büyük bir atılım yapar. Aslan, en büyük endişesiyle, Yusuf Soykan’ın oğluna bıraktığı mektupla yüzleşir. Ati, Ceylan’ı partisine davet edip onu kullanarak Aslan’dan intikam almayı planlar. Devin, Hülya’nın kurallarıyla boğuşurken onunla bir tartışmaya girer. Bu tartışmanın üzerine gelen Aslan Devin’in, annesinden özür dilemesini ister. Aile 6. kısım 1. ön izleme yayınlandı. Devin, sesiyle Aslan’ı büyülüyor.

Devin Sesiyle Aslan’ı Büyülüyor!

Aile 6. kısım 1. ön izlemesinde; Aslan, Devin’le birlikte müzik dinlemeye gidiyor. Yerde çıkan müzikçi Aslan’dan müziğe devam etmesini istiyor. Aslan kabul etmeyince Devin’e mikrofonu uzatıyor. Aslan Devin’in, değil kardeşinin sesinin uygun olduğunu söylüyor. Devin ise, çabucak mikrofonu alıp müziğe devam ediyor. Aslan, Devin’in sesinin hoşluğu karşısında adeta büyüleniyor.

İşte Aile 6. kısım 1. ön izleme…

AİLE 5. KISIM ÖZETİ!

Çiftliğe yapılan silahlı hücumla birlikte Devin, hayatının tahminen de en güç günlerini yaşarken yalnızca Aslan’ın takviyesine muhtaçlık duyar. Lakin Aslan yerine kendini bir muhafaza ordusuyla bulur. Hülya ise başta Devin olmak üzere aile üyeleri üstündeki baskıyı düzgünce arttırır.

Saldırıyı kimin düzenlediği bulunana kadar çiftlikte güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılır. Eko, başarılı bir ameliyattan sonra kendisine gelir. Soykan ailesinin karanlığıyla yüzleştikçe Aslan’a dair inandığı doğruları sorgulamaya başlayan Devin, bir karşılık bulmak için Cihan’la buluşur.

Aslan’ı tanımaya çalışırken kendi içindeki karanlıkla da tanışır. Aslan, Eko’yu kimin vurduğunu bulmak için uğraşır. Tüm oklar Ati’yi gösterir. Fakat Ati ortalardan kaybolmuştur. Aslan, Ati’yi saklandığı yerde buluyor. Onu korkutup bırakır.

Daha sonra amcasının yanına gidiyor ve bu saldırıyı onun yaptırdığını bildiğini söyler. İbrahim Aslan’a, saldırıyı yaptırdığını itiraf eder. Ona, çiftlikte güvenlik zafiyetinin olduğunu söylediğini ve kendisine inanmadıklarını, bu yüzden bu saldırıyı yaptırdığını, ancak gayede Eko olmadığını söyler.

Devin, Aslan’dan bu işi bir kan davasına dönüştürmemesi için kelam vermesini ister. Şayet kelam verirse onunla çiftliğe gideceğini söyler. Aslan, evvel ona bu kelamı veremez. Amcasıyla görüştükten sonra Devin’in yanına gidip, Eko’ya yapılan saldırıyı yapanı da yaptıranı da bulduğunu fakat onlara bir şey yapmadığını söyler.

Devin, Aslan’la birlikte çiftliğe döner. Aslan, amcasının büyük bir yatırım yaptığını öğrenir ve o fabrikayı içinde tetikçisiyle birlikte yaktırır. Gece haberlerde o fabrikada yangın çıktığını ve içinde bir kişinin hayatını kaybettiği haberini izler.

Aile 6. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Aslan Devin’nin Annesinden Özür Dilemesini İstiyor!