Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Ortasında Neler Oluyor? İkili Nereye Gitti?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Ortasında Neler Oluyor? İkili Nereye Gitti?

Yalı Çapkını oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu

Son vakitlerin çok konuşulan Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncuları Mert İstek Demir ve Afra Saraçoğlu evvelki gün yeni kısım çekimleri için Bebek’e gittiler. Hayranlarının ağır ilgisiyle karşılaştıktan sonra yakın arkadaşları Selin Bozacı’nın rol aldığı “Cimri” isimli tiyatro oyununa gittiler.

Mert Yazıcılıoğlu ile Afra Saraçoğlu 4 yıllık bağına bir mühlet evvel sürpriz bir biçimde ayrılık kararı aldılar. Alakanın noktalanmasına Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığı gösterilmişti.

Bu söylentiler üzerine Mert Ramazan , Afra’nın yakın arkadaşı olduğunu söylemişti. Zati eski aşıklar da söylentileri kendi Instagram hesaplarında yayınladıkları açıklama ile net bir formda tezleri yalanladılar.

Mert Ramazan Demir

Aşk kelam konusu değil

Geçtiğimiz günlerde muhabirlere takılan Mert Ramazan Demir’e yönelen aşk argümanlarının hatırlatılması ile açıklama yapan ünlü oyuncu “Geçen hafta Etiler’de çekimdeydik, setimiz vardı. Yoksa ortamızda sanıldığı üzere aşk durumu yok” formunda konuştu.

Hayranlarının büyük ilgisi karşısında şaşırdılar

Aralarındaki aşk dedikoduları hiç bitmeyen ikili evvelki gün Bebek’te görüntülendi. Rol aldıkları dizi çekimlerini için Bebek kıyısında bulunan ikiliye hayranları tarafından ağır ilgiyle karşılandılar. Muhafazalar yoluyla kısmı çekmeye çalışan ikili yoğunluktan çekime orta vermek zorunda kaldılar.

Tiyatroya gittiler

İkili sonrasında yakın arkadaşları Selin Bozacı’ nın tiyatro oyununu izlemek için Güçlü Center’a gittiler. Objektiflere takılan ikili dikkat çekti.