7 Adımda Klasik Kadrolar ile Şık Görünün!

7 Adımda Klasik Kadrolar ile Şık Görünün!

Klasik kadro elbise giyen herkes için şık görünüyor diyebilir miyiz? Ekip elbise başlı başına bir şık olma aracı olabilir ancak yanlışsız kullanılmadığında sizi çok berbat bir pozisyona da sokabilir. Ceket ve pantolondan oluşan grup elbiseler, yalnızca bu ikili ile sizi şıklığa ulaştıramıyor. Yani ekip elbise kombinleri yalnızca ceket ve pantolondan ibaret olmuyor. Öncesinde biraz daha itina ve efor sarf etmek gerekebiliyor. 

İşte bu yüzden sizlere 7 adımda şık görünümü garantileyecek hususları listeledik.

Maddelere dikkat ederek klasik kadro elbise alma sürecini tamamlayın, sonra hüsrana uğramayın.  

1- Yeni Dönem Klasik Ekip Elbise Modellerini Seçmek

Her dönem yeni modellerin ve yeni dizaynların eklendiği klasik kadroları kesinlikle inceleyin. Yıllar evvel almış olduğunuz ve her davette üniformanız haline gelmiş ekip elbiseyi unutun! Güvendiğiniz markaların modellerini tercih edin. Yıllardır grup elbise alanında tepeyi kaptırmayan D’S Damat’ın yeni dönem modellerine dolabınızda yer açın! 

Yenilikçi kumaşlar, inovatif dizaynlar ve hafif gereçlerle dikkat çeken D’S Damat klasik ekip elbiselerle yepisyeni ve rahat bir tecrübeyle tanışın.

2- Kaliteli Kumaşları Tercih Etmek 

Takım elbisede tahminen en kıymetli kriter kumaş seçimi! Şıklığında en değerli göstergesi olan kumaş seçimi, ne kadar güzel olursa sizin görünümünüzde o kadar yeterli olacaktır. Pekala, kadro elbise alırken hangi kumaşı tercih etmeli? 

Sentetik kumaşlar havayı geçirmediği için bedeni fazla sıcak meblağ ve yakar, pamuklu kumaşlar yaz için rahattır ama çabuk kırışma üzere problemler gösterebilir. Ekip elbisede en ülkü kumaş %100 yün olan yahut yün karışımlı olan kumaşlardır. Grup seçimi yaparken bunları da göz önünde bulundurmalısınız. Ekibinizin şık ve uygun bir duruş sergilemesi için kaliteli kumaşları tercih etmelisiniz.

3- Bedene Uygun Kalıpları Giymek

Vücut yapınıza uygun grup elbise kalıbını seçmek sizi şıklıkta 1-0 öne geçirecek demektir. Orta uzunluk ve fit beden yapısına sahip olan erkekler için klasik kadro elbise modellerinde slim fit kalıpları öneriyoruz. Uzun uzunluklu erkekler de slim fit kalıpları tercih edebilir olağan ki. Ama slim fit kalıpların uzunluğu uzun gösteren tesiri sebebiyle kısa ve orta uzunluklu erkeklere avantaj sağladığı unutulmamalıdır. Fazla kiloları kamufle etmek isterseniz yahut bedeni saran bir model olmasın çok da bol durmasın derseniz regular fit klasik ekip elbiseleri deneyebilirsiniz. Regular fit kalıplar dökümlü duruşları rahat kullanımları ile kalıplı erkeklerin kurtarıcısıdır.

4- Yanlışsız Gömlek Seçimi ile Kombinlemek

Takım elbise seçimi kadar içerisine giyeceğiniz gömlek modeli de bir o kadar değerli. Hem renk hem de kalıp olarak hakikat gömlek seçimi yapmak şıklığı pekiştiren güçlü bir ayrıntı. Yaka tipinden renk seçimine, kalıbından kumaşına kadar grubunuzu tamamlayan âlâ bir gömlek ile şık görünmemek mümkün değil!

5- Ayakkabı Seçimine Dikkat Etmek

Ayakkabı seçiminde sıradan modeller tercih edersiniz kadronuzu da sıradanlaştırırsınız. Tarzınızı güçlendirecek değerli bir ayrıntı da yeterli bir ayakkabı seçimidir. Klasik ekip elbise modelleri için kösele ve rugan biçimi ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Siyah Oxford ayakkabı modelleri ve kahverengi klasik ayakkabı modelleri şıklığınızı tamamlamak için uygun bir alternatif olabilir.

6- Ceketin Duruşu ve Düğmelerin Hakikat Kullanımı

Takım elbisede ceketin duruşu her şeyi belirleyen değerli bir ayrıntıdır. Ceket berbat ise tüm kombin üzgünüz ancak boşa gitti demektir. Ceketin omuz dikişleri omuzlarınıza tam oturmalı, lakin çok sıkmamalıdır. Ceketiniz tüm düğmeleri iliklendiği durumda da rahat olmalı, kasma yahut potluk yapmamalıdır. Ceketin uzunluğu, yaka ayrıntısı ve kol uzunluğu da ceketin duruşunu etkileyeceğinden bunlara da dikkat edilmelidir. Ceket uzunluğu çok kısa olmamalı, uzun ve özensiz bir görünüm de sunmamalıdır. Burada ülkü uzunluğu; pantolon fermuarının yahut parmak eklemlerinin başladığı yerde bitecek halde ayarlayabilirsiniz. Düğmelerin hepsi iliklenmemeli ve otururken kesinlikle ceket düğmesinin açılmasına dikkat edilmelidir.

7- Aksesuar Kalabalığı Yapmamak 

Aksesuar kullanımı şık görünümde değerli bir rol oynuyor. Ancak yanlışsız kullanıldığında. Burada dikkat edeceğiniz kriter 3 adetten fazla aksesuar kullanmamak olmalıdır. Kravat, ceket için cep mendili ve kemer ülkü aksesuar kullanımına örnek olabilir.

Klasik Ekip Elbise Nasıl Seçilir?

Bu 7 maddeyi satın alma sürecinde göz önünde bulundurduğunuzda şık olmak sizin için epey kolay olacak. Seçim yapmanızı kolaylaştıracak tüm kriterleri sağlayan D’S Damat, klasik grup elbise seçimlerinde de sizi yalnız bırakmıyor. Tam oturan kalıpları, kaliteli kumaşları ve grup elbisenizi tamamlayacak en âlâ gömlek modelleri ve aksesuarları D’S Damat’ta bulabilirsiniz. 

Yeni dönem klasik ekip elbise modelleri ile D’S Damat, her dönem olduğu üzere bu yıl da farkını ortaya koymak isteyen beyefendilere birden fazla alternatif sunuyor. Üzerinize tam oturacak kalıpları, kaliteli kumaş ve malzemelerle hazırlanması, her vücuda hitap eden kesim ve tasarımı ile klasik grup elbise modellerimiz sizleri bekliyor. Üstelik her ay farklı bir fırsat ve kampanya ile taçlanan indirimler alışverişlerinizi avantajlı kılıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyaları ve bayram fırsatlarını yakalamak için gözünüz D’S Damat’ta olsun!