40 gün evvel evlenen Merve Boluğur boşanıyor mu?

40 gün evvel evlenen Merve Boluğur boşanıyor mu?

40 gün evvel DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Merve Boluğur evliliğinde birtakım meseleler yaşıyor! Daha 40 günlük evli olan ve evliliğinde meseleler yaşayan Merve Boluğur, evlilik alyansını çıkardı ve ailesi ile yaşamaya başladı.

merve boluğur evlilik

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur’un evlilikten yana bahtı ne yazık ki yürümüyor… Biliyorsunuz ki 2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanmıştı. 2 Ekim’de Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur, bir müddettir toplumsal medya hesabından eşi ile paylaşım yapmıyor. Merve Boluğur’un evliliğinde krizler yaşadığı savlar ortasında yer alıyor.

Merve Boluğur Babasının Konutuna Mi Döndü? 

merve boluğur aile

Mert Aydın Kimdir?

İddialara nazaran eşi Mert Aydın ile her anını toplumsal medyada paylaşan Merve Boluğur, bir müddettir eşi ile paylaşım yapmıyor.  Eşi ile paylaşım yapmayan Boluğur’un kısa bir mühlet evvel ailesi ile yayınladığı fotoğrafta Mert Aydın’ı keserek paylaşması dikkatlerden kaçmadı.  Geçtiğimiz günlerde toplumsal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur,” Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük düzgünlükte bulunmayacağım” cümlesini lisana getirdi.

merve boluğur alyans

Son olarak, Merve Boluğur’un paylaştığı fotoğraflarda alyansının olmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Sizler bu bahiste ne düşünüyorsunuz?